Fotoğraflar Görünmüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf3070 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,996

yusuf3070

Ömür dediğin üç gündür...
Yer
Tekirdağ
Foruma yüklenen fotoğrafları sadece benmi göremiyorum acaba,
Mozilla,chrome yada exploleri kullansamda yinede görünmüyor

Şu soruya eklediğim fotoğrafı dahil göremiyorum,o nedenle başka siteye upload ettim

1-6.jpg

1.jpg

Etiketler

Bahsi geçen sayfalara ziyaretçi statüsü ile mi girdiniz acaba.?

Zaman zaman forum işleyişinin hızlanması için ziyaretçi girişi yasaklanıyor otomatikman.

Ve fotoğrafları göremiyor ziyaretçiler.

Siz de böyle bir durum ile karşılaşmış olmayasınız.?

Ayrıca bu konuya eklediğiniz fotoğrafları ben rahatlıkla görüyorum.

Sorun sanırım sizin PC'nizden kaynaklanıyor.

Ön belleğinizde ki dosyaları silmeniz gerekir diye düşünüyorum.

cache tabir edilen küçük dosyalar PC'nizde çok yer kaplıyor olabilir.

Murat bey tavsiyenizi uyguladım bütün çerezleri hatta kayıtlı şifreleri bile sıfırladım ama durum değişmedi

Daha sonra Chromede de bunları uyguladım fakat durum değişmedi
Flash yada bir java eksikliği olduğunuda zannetmiyorum,internette çok gezindiğim için buna benzer bir sorunum olmadı,üç tarayıcıdada durum ayni

Choremede de şu şekil görünüyor

2zi9clu.jpg
.
.
.
Yazıya yada fotoğrafa benzeyen imgeye tıkladığımda ise alttaki yazı çıkıyor

Failed getting media.

Technical description:
Content error - an unsupported content encoding was received in the Gateway: 'none'.
.
???

Konuyu teknik admine ilettim.

Sorunun forumdan kaynaklandığını düşünmüyorum ama bakalım bir bilen ne diyecek.

Çekme karavan fotolarınızı rahatça görüyorsunuz ama.

IMG kodlu oldukları için.

Yeri gelmişken değineyim.

Bir mesaja sadece 5 adet IMG kod yerleştirirseniz forum çok daha hızlı çalışır.
Ayrıca mesajı sayınızda çoğalmış olur.

Ynt: Fotoğraflar görünmüyor

Teşekkür ederim ,
Bir msj a 5 IMG ve ardından tekrar 5+5+5 vs devam edersem,hepsi ayni sayfada denk gelirse,yeniden ayni durum oluşmazmı Murat bey

Ynt: Fotoğraflar Görünmüyor

Merhaba,

ben de resimleri göremiyorum; üzerine tıklayınca "HTTP 404 not found" hatası veriyor.
Ziyaretçi olarak değil; kendi kullanıcımla login oluyorum.

sanki url'de belirtilen link yerine sunucu üzerinde başka bir yere ulaşmaya çalışıyor browser.

bu sorunu çözecek kimse yokmu kaç aydan beri bu şekilde bilmem ne dosyası bulunmuyor dıyorr

bahta08' Alıntı:
bu sorunu çözecek kimse yokmu kaç aydan beri bu şekilde bilmem ne dosyası bulunmuyor dıyorr
Sabır sınayan sorun haline dönüşmeye başlayan bu durum,site admin'ince olumlu yönde yanıtlanmasına rağmen,forum ciddiyetine yakışmayacak şekilde uzadı maalesef.....Yazılan paylaşımlar görsel destekli olup fazla detaylandırılmadığından,aradığımız konularda yeterli bilgiye ulaşma zorluğu yaşanıyor ,site gönüllü yetkililerince daha önce açıklandığı gibi beklemekten başka çare yok...Umarım bekleme süresi azalmıştır ....kolay gelsin.

enverdede' Alıntı:
Sabır sınayan sorun haline dönüşmeye başlayan bu durum,site admin'ince olumlu yönde yanıtlanmasına rağmen,forum ciddiyetine yakışmayacak şekilde uzadı maalesef.....Yazılan paylaşımlar görsel destekli olup fazla detaylandırılmadığından,aradığımız konularda yeterli bilgiye ulaşma zorluğu yaşanıyor ,site gönüllü yetkililerince daha önce açıklandığı gibi beklemekten başka çare yok...Umarım bekleme süresi azalmıştır ....kolay gelsin.
Bir sene önce dile getirmiştim bu sorunu fakat bir arpa boyu bile ilerleme yok,zaten sitedede yaprak dahi kımıldamaz olmuş
Buraları terk etme zamanı çoktan gelmiş anlaşılan

bu benım düşüncem öncelikle siteye yakışmayan bir durun yaşanıyor.sitenin güzelliğine gölge düşürüyor ve bu olayın bu kadar uzaması ister istemez üyelerin canını sıkıyor bir an önce çözülmesi lazım

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Bu sorun sadece sizin değil, elbette hepimizin canını sıkıyor. Sunucudaki en küçük bir bağlantı kopması, optimizasyon işleminin en baştan başlamasına sebep oluyor. Sunucu sponsorumuz olan Veriteknik şirketinin sahibi <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=115234">Cem</a> arkadaşımız bir süredir farklı bir yöntem deniyor ve sorunun bir hafta içinde çözüleceğini tahmin ediyorum.

Yaşanan sıkıntılar nedeniyle özür diliyor, sizlerden çok az bir süre daha sabır göstermenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle,
Sedat

Sayın ve sevgili site sahipleri ve web teknik sorumluları, :smiley:

Sizlerin de canının en az bizler kadar sıkıldığını kolaylıkla tahmin edebiliyoruz. Bakımın başladığı zamana kadar yüklenen resimlerin görülemeyişi ve dosyaların indirilememesi halinin bu kadar uzun sürmesi sitenin canlılığına büyük darbe. Bereket ben günlerce emek verdiğim kendi dosyalarımı yedeklemişdim.

Böyle büyük bir sitenin işleyisinin amatör olarak sürdürülmesinin gercekle uyuşamacağında hemfikir olduğumuzu zannettigim gibi. sürdürülmediğide bilinen bir sır. Bu noktada sanırım bir sorun yok, en azından benim için. Site ücretli olmadığı halde temelde bir alış-veriş ilişkişi içinde olduğumuz ortada olmalı.

Sitelere üye olurken haklı olarak uymamız gereken kuralları kabul ediyoruz. Fakat prensip olarak, sitelerin de katılımcıları kapanma, üyelik şartlarında değisim veya bakım konularinda en azından kaliteli bilgilendirme için üzerine düşen sorumlulukları olmadığını söylemek bilmem ne kadar doğru ?

Bakımın nerdeyse habersiz baslayıp daha sonra uzaması ile çabuk biteceğinin söylenip onunda gerçekleşmemesi „böyle büyük bir veri tabanının bakımının zaman gerektirdiği“ şeklinde gerekçelendirildi.
Bu durumda web teknik sorumlularının önceden beri hesapladıklari anlaşılan böyle bir bilginin neden baştan bildirilmediği sorusu haklı olarak akla geliyor?

Eline bilgisayar verilerek internete salınan bir emekli olarak web tekniğine yabanciı olsam da: web bakımının yedekleme yapılmadan başladiği izlenimim bilmem ne kadar doğru ? Çünkü düşünebildiğim kadar, bakım; offline yapılıp daha sonra yüklenmesi yada sorun olunca yedeğin tekrar yayınlanması emin olmasamda herzaman kullanılan standart bir yöntem olmalı?

Bütün kanuni düzenlemelere rağmen bazı hakimlerin gerekçeli karar yazılımını lüzumsuz görmeleri veya yine bazı devlet dairelerinin cevap hakkına kaytarıcı yaklaşımlarına ülkemiz insanı olarak yeteri kadar şerbetli olsakda, bu derece modern bir yüzeye sahip sitemizin, bizi bu konuda anlaşılabilir ama kapsamlı bır şekilde bilgilendireceğine, inanmak istiyorum.

Sunucunuzun referansları oldukca kaliteli bir firmayı isaret ediyor. Ama herşeye rağmen sorun olması benim için gercekten açıklanamaz bir denklem.

Yukarıdaki yazıyı tek taraflı bir tenkitden çok, siteniz ve sitemiz için sorumluluk duyan bir üyenizin eleştirisi olarak kabul edeceğiniz düsüncesi ile,
Selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR