Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,252
Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

deneme başarılı , fotoğraf yükleme sorunu giderilmiştir , Teşekkürler 8)

Etiketler

Merhaba,

Sorun çözülmüştür... Keyifli forumlar dilerim.

MOBİDİK' Alıntı:
sayın modertörler,,yenilenen sitede beğendiğim konuları kaydedemiyorum..eskiden var olan bu uygulama şimdi yokmu? benmi göremiyorum..bilgilendirme için şimdiden teşekkürler..

yol' Alıntı:
Merhaba,

Sorun çözülmüştür... Keyifli forumlar dilerim.

resim yükleme ile ilgili bir sorun yok zaten.
konuları kaydet seçeneği yok....varda benmi göremiyorum..

yol' Alıntı:
Kusura bakmayın Haluk hocam :smiley: Şimdi düzelmiştir...

estağfurullah..ne haddimize..bize düşen sadece forumu daha anlaşılır ve kullanışlı haline getirmek için olumlu eleştirilerde bulunmak..bunun yanında da aynı anlayışı ve anlatım açıklığını görmek..azarlanma derecesinde izahat görmek haliyle üyeleri üzebiliyor..ben yinede bu sitede emeği geçen ,anlayış ve sabırla bizlere katlanan tüm moderatör yada kimler emek sarfediyorsa onlara teşekkürlerimi iletiyorum..

favori konularıma direk girme butonunu bulamıyorum..Sadece konuyu kayıt et yapınca girebiliyorum..Ben mi göremedim acaba..? teşekkürler

Favori konularınızı Profil sayfanızda bulunmaktadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri