Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,014

avatar fotoğrafları nasıl olmalı

• serbest

Kullanılan: 8 44.4%
  • takým elbiseli(abiye elbiseli)

Kullanılan: 2 11.1%
  • tepeden

Kullanılan: 0 0.0%
  • ne alakasý var

Kullanılan: 1 5.6%
  • kafayýmý yedin

Kullanılan: 0 0.0%
  • hadi ordan be

Kullanılan: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

Arkadaşlar,bende bişey ekleyeyim
İnsan verileni değil almak istediğini alırmış.

Etiketler

ben bu içki ve sigara takıntısını anlamıyorum...gençlere örnek olmaksa sorun bence çok daha önemli kıstaslar var...bende yerine göre içki ve sigara kullanıyorum...özellikle abartılarak ön plana çıkarılması benide rahatsız eder, ancak; gereğinden fazla abartılması gündemi işgal etmesi sanırım daha çok canımı sıkıyor...insan doğasına bu kadar ters ve kurallarla, yasaklarla, ayıplarla vb. dolu bir yaşam içinde biraz daha hoşgörülü, biraz daha insan merkezli düşünmemiz gerektiği inancındayım...üstelik insan yaşamına zarar verenleri (özellikle bireyin insiyatifinde olmayanları) öncelik sırasına koymamız gerekirse sigara ve alkolün hangi sırada olacağını düşünmek gerekir... gençlerin tercihlerini değerlendirmeleri konusundada onlara çok daha fazla güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum, öyle bir fotoyla ne olabilirki...... ??? ???

bence çok geniş bir aileye sahibiz ve yaş gruplarımız da çok çeştli yani 7 den 70 e birçok üyemiz var. sonuçta kimsenin özel hayatına karışmak ya da kimseyi kısıtlamak değil amaç olay sadece biraz daha dikkatli olunması gerektiğidir. o yüzden hem kötü örnek olmamak hemde çirkin görünmemesi adına avatar fotoğraflarına dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum.

yani bu sigara ve içki imajlarının engellenmesi , veya kullanılmaması konusunda baskı oluşturulması saçma sapan bir şey. hani forumumuz eminim bir kaç üye dışında 25 yaş üstüdür. yani bilmemne abi sigara içiyor, bende onun gibi karizma olmak için sigara içmeliyim diye özenerek sigaraya başlayacak kimse yoktur bu site de.. zaten gezi, kültür offroad gibi aklı başında insanların meşgale olduğu hobilerin paylaşım forumudur gezenbilir.com... eh ne var, elinde sigara veya içiki varsa?? bu bize niye batıyor?
bakın ben en genç üyelerden biri olarak, çevresindeki herkes ve tüm arkadaşları sigara içmesine rağmen sigaraya başlamamış ve başlamayı düşünmeyen biriyim.
ayrıca gençleri korumak fikrini de anlamış değilim... yok siteler yasaklanır (politik vs. için söylğyorum) yok filmlere dizilere ama çiçek şeklinde ama mozaik şeklinde sansür konur.. ve hangi amaçla yapılırsa yapılsın sansür sansürdür... çok örnekler vererek açıklamak isterim ama kısa keseceğim.
sonuç olarak, bırakın sigara, içki imajlarını engellemeyi de, onları görüpte özenmeyecek yüksek kültür ve karakterli evlatlar yetiştirin.. çevrenizdeki gençleri bilinçlendirin. gençleri korumanın en iyi yolu kötü imajları görmelerini engellemek değil, onları cehaletten kurtararak onların bu imajları kötü olarak nitelendirmelerini sağlayın...

bu bize niye batıyor? (önceki mesajdan ancak burasını aldım)
bize bişey battığı yok arkadaşım sadece içimden geçen iyiniyetli bir yazıydı.ayrıca eğitim diyorsun da kimin eğitimin ve nasıl bir eğitimden bahsediyorsun.insanların sosyal yapıları ve dünya görüşleri farklıdır bu konuda nası bir eğitim modelin ve örneğin varsa söylede bende EĞİTİMLİ olayım.kimsenin özel hayatını kısıtlamak gibi bir görüşe sahip değilsek eğer neden bu hiddetli mesajlar ona anlam veremiyorum.kimse size neden yapıyorsun veya yapmıyorsun demiyorki.herkes aklı kendine yetiyor ve kimse kimseyi de hiçbişey için zorlamıyor.bilmem anlatabildimmi. :mad:

bahcivankurt' Alıntı:
bu bize niye batıyor? (önceki mesajdan ancak burasını aldım)
bize bişey battığı yok arkadaşım sadece içimden geçen iyiniyetli bir yazıydı.ayrıca eğitim diyorsun da kimin eğitimin ve nasıl bir eğitimden bahsediyorsun.insanların sosyal yapıları ve dünya görüşleri farklıdır bu konuda nası bir eğitim modelin ve örneğin varsa söylede bende EĞİTİMLİ olayım.kimsenin özel hayatını kısıtlamak gibi bir görüşe sahip değilsek eğer neden bu hiddetli mesajlar ona anlam veremiyorum.kimse size neden yapıyorsun veya yapmıyorsun demiyorki.herkes aklı kendine yetiyor ve kimse kimseyi de hiçbişey için zorlamıyor.bilmem anlatabildimmi. :mad:

ben mesajınızın tamamını aldım...

eğitim ilkokuldan başlamaz, anne baba ile başlar. anne babanın verdiği eğitim den mezun olamazsınız, heryaşta onların vereceği bilgiye ihtiyacınız olacaktır. aslında okulda verilen "öğretim" dir.. Anne babanın vereceği eğitimle kıyaslanamaz bile. çünkü anne babanın yeterince eğitim vermediği bir şahıs üniversite mezunu bile olsa, diplomalı cahil olacaktır.
anne babalar özgüveni yüksek komplekssiz çocuklar yetiştirirse, bu çocuklar da, özenilmesi tehlikesi içeren bu kötü imajların kendilerine değer katacak nesneler olmadığını, kendi kişiliğinin ve karakterinin ayrı bir değer olduğunu bildiğinden bu imajları kullanmaz veya dengeli kullanır.
madem herkes aklı kendine yetiyor, o zaman avatarlara çeki düzen verdirme tavsiyenize de gerek olmadığını düşünüyorum.

Arkadaşlar, dayanamadım ve bu polemiğe girmeye karar verdim :smiley:
Sigara içmeyen biri olarak sigara içilmeyen ortamlarda bulunmaktan mutlu olduğum kadar bu meretin yasaklanmasından da son derece rahatsızım. Abuk sabuk yasaklarla filmlere bile uygulanan SAÇÇÇMA SAPPPAN sansürlerle ne film izleme zevki bıraktılar ne bir yerde oturma. Orada içki yasak burada sigara. Bu yasakları da demokrasi havarilerinin yapıyor olması ilginç.

Gelin siz bu polemiklere alet olmayın. Yasaklamak yasaklanmalı önce.

Evet, sansür sansürdür. Öncelikle kendi kendimizi sansürlüyoruz ki bu en tehlikelisi. O yüzden bırakın herkes dilediği avatarı kullansın, Eğer avatarları görmek istemiyorsanız forum ayarlarınızda bir check box var, ayarlarsanız avatarları görmezsiniz. Ben zaten gezenbilir'de öyle abuk avatarlar da görmedim. Gezenbilir üyelerinin öyle bir profili yok.

Ayrıca bu sitedeki üyeleri örnek alacak tüm gençlere seslenmek istiyorum, avatarlarımızı değil yazdıklarımızı örnek alın arkadaşlar. Çirkin görünen ve kötü kokan sigara denen merete başlamamanızı şiddetle tavsiye ederim ama ister sigara için ister bira için benim için farketmez.
Gezenbilir'den Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosu'nu, Doğa sevgisi ve çevre bilincini örnek alın.

işte bende bunun için yazdım ya aklı kendine yetmeyenler okusun da kendini bişey sansın ahkam kessin diye açtım konuyu.bilmem anlatabildimmi...

bahcivankurt' Alıntı:
işte bende bunun için yazdım ya aklı kendine yetmeyenler okusun da kendini bişey sansın ahkam kessin diye açtım konuyu.bilmem anlatabildimmi...

yani bu başlığa sizin görüşlerinizle paralel olmayan şeyler yazanları "aklı kendine yetmeyenler" olarak nitelendirip, yazdıkları görüşleri de " kendini birşey sansın diye yazdıkları ahkam kesmeler"..
artık muhatap olarak almayacağım sizi. forumdaki avatarlara değil de siz kendinize bir çeki düzen vermelisiniz

Arkadaşlar, yanlış anlamalarla birlikte herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için herkesin anlayışına sığınarak konuyu kilitledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR