Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,489

avatar fotoğrafları nasıl olmalı

• serbest

Kullanılan: 8 44.4%
  • takým elbiseli(abiye elbiseli)

Kullanılan: 2 11.1%
  • tepeden

Kullanılan: 0 0.0%
  • ne alakasý var

Kullanılan: 1 5.6%
  • kafayýmý yedin

Kullanılan: 0 0.0%
  • hadi ordan be

Kullanılan: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

Süper bir konu başlığı :smiley: ;) :D 8)
Avatarı güzel olanlardan mesaj gelmiş gibi ;D ;D ;D
Benim'de gözüme takılanlar var bakalım zaman içinde deyişecekmi :eek: ::smiley: ???

serkan35' Alıntı:
insanlar gezi fotoğraflarındada içki ve sigarayla görünüyor yada anlatırken geziyi alkolden ve sigaradan bahsediliyor ben kendi adıma rahatsızlık duymuyorum bu bir yaşam tarzı sonuçta ve yasaklamak vs bence doğru değil.

kesinlikle bu arkadaşıma katılıyorum..
burası insanların iş başvurusu yaptıkları yer değil.. belli çerçeveler içinde olanların biraraya toplandığı bir yer de değil diye düşünüyorum (bildiğim kadarıyla-2007 den beri üyeyim, epey de emek verdiğimi sanıyorum).. çevremizde yasakların zaten bol olduğunu düşünüyorum.. eğer kendini elinde alkol ya da sigara ile tanımlayan biri varsa aramızda, onu yasaklayıp yollamaya veya hor görmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.. sigara ve alkol tabi ki zararlı, tabi ki çocuklarımız için kötü. ama kimseyi kimse dışlayamaz ve çerçeveler içine almaya çalışamaz.. ben içki de kullanıyorum sigara da ama avatarımda kullanmıyorum kullananı da hor görmüyorum.. kimsenin de buna hakkı yok!!!

ayrıca, 4x4, doğa, dağlar benim için gereksiz bir sürü yasaktan (sigara yasağını kastetmiyorum) kurtulma yeri ne olur gereksiz yasaklar icat etmek huyundan vazgeçin artık..
saygılarımla, serkan tahmaz

Yasak olayını kim çıkardı?
Yasak nerede yazıyor?
Herkes karşısındakine kendisine davranılmasını istediği gibi davranır. En azından ben öyleyim.
İçkili sigaralı avatarları fotoğrafları savunan arkadaşlarıma soruyorum;
"Çocuklarınıza ilköğretim çağında otur sigara iç benle , hadi ikii tek atalım çocuğum" diyormusunuz?

Diyorsanız savunduğunuz şey de size göre mantıklı olabilir evet..

Ama ne alaka öyle saçma birşey yaparmıyım hiç diyorsanız savunduğunuz şeyin arkasında duramıyorsunuz demektir.
Sizler sırf avatarınızda içki ve sigaraya özendireceksiniz diye 18 yaş altının foruma girmesini mi yasaklayalım?
Yine tekrarlıyorum.. Bende içiyorum! Ama bu kötü örnek olmamı gerektirmiyor.

arkadaşlar konu gayet açık ne diyor foruma yakışmayan avatar fotoğrafları.yoksa kesinlikle kimsenin özel hayatına kastımız yok.ayrıca ben ne alkol ne sigara kullanırım ama çok da güzel rakı sofrası hazırlarım ve bu yaz benim bahçede(avatar fotoğrafı çardak altında çekildi)yapılan alemin haddi hesabı yok.hele bir tanesi varki benim bile iştahımı kabarttı ama...neyse herkese yaşamında örnek olacak davranışlarda bulunması dileğinden başka elimden bişey gelmez saygılarımla :smiley:

Daha önceki yazılanları okumadım ama, hepimiz modern ve koca koca adamlarız. Ne buradaki sigara fotoğrafı bizi zehirler, ne de alkol fotoğrafı komaya sokar. Bazen oluyor ki, çalıştığınız iş yerindekilere ya da yanınızdaki arkadaşlarınıza bile söz dinletemezken; buradaki masum bir fotoğraf bizi bu kadar da etkilememeli diye düşünüyorum. Sonuçta çocuk değiliz hiçbirimiz. Ayrıca işin "özgürlük" boyutu da var, bu kadar da baskıcı olunmamalı bence.

Not: Yazdıklarım sadece "avatar" konusunu kapsamaktadır. Gezilerde tüketilen "aşırı" dozda alkole ben de karşıyım.

isterseniz önceki yazıları da okuyun lütfen çünkü millet işi abarttı ve masum bir olayı başka yerlere çekti.bende pişman oldum açtığıma desem yeri var

Konu başka platformlara taşındı bu sigarave arkol sever arkadaşların :D amma derin yarası varmış yahu yasak kelimesini birileri telefuz etmeye görsünler hemen ayaklanıyorlar sakin olalım arkadaşlar kimse kimsenin özgürlügüne veya tercihlerine yasak veya sınır getirmeye calışmıyor haklı ve cokta masumca bir dilek ve öneride bulunmuş arkadaşımız konuyu acarak. Ben dogada sık sık kamp yapan biriyim bu hafta sonuda dagda olucaz gurubumuzda her türlü içecek tüketiliyor kimimiz gece semaver de demlenmiş cayını yudumlarken diger tarafta arkadaşım içkisini yudumlar ateşin başında muhabbet gec saatlere kadar devam eder gider :D :D

esas dostluk da bu değilmi dursun ustam.insanlar birbirini herşekliyle kabul ediyor.kimse kimsede kusur aramıyor ve candan seviyor ama bir fotoğraf dedik bin ah işittik ;)

bahcivankurt' Alıntı:
isterseniz önceki yazıları da okuyun lütfen çünkü millet işi abarttı ve masum bir olayı başka yerlere çekti.bende pişman oldum açtığıma desem yeri var

millet diye beni kastediyorsanız eger uzulerek abartmadıgımı soylemelıyım..

ozenılecek ınsan kımdır arkadaşlar?
kesınlıkle ıckı-sıgara ıcmeyen bırı mıdır?
ben kucukken 35 yıl once 4 yasındayken abıler vardı ıckı de sıgara da ıcerlerdı ama cok ıyı ınsanlardı kımsenın emegını calmaz kımseye ters bakmaz kendı acıların huzunlerını yasarlardı hatta kendını farklı godterenlerden daha adamlardı..

burada sızın masum sandıgınız avatarlardan alkollu fotoları sılelım kampanyanız aslında temelınde su an ulkede yasanan tektıplestırmeden farklı bır sey degıl.. bu forumda 18 yasından kucukler de yok dıye bılıyorum..

ıckı alkol kullanmayanbılır dıye bır yer olusturun orada bunları ısteyın bence..

ya da acıkca soyleyın;

(eftelya hanım sanırım forum yonetıcısı) bız cekılelım..

saygılar, sevgıler, ıyı geceler....

anketi yeni ekledim ve ilk oyu verdim hadi ordan be.sanırım bu şık öne geçer bence.baksanıza tepkilere

Arkadaşlar forumlara yüklenen fotoğraflarda mümkün olduğunca sigara, (kamp ateşi başında veya etkinlik sonrasında içilenler dışında) alkol, av ve avcılıkla ilgili görsellerin yer almamasına özen gösteriyoruz. Bunun dışında herhangi bir uygulamamız olmadığı gibi bu konuda bir yaptırımımız da olamaz. Kişiler forum kurallarına uygun olduğu sürece dilediği avatarı yükleyebilir. Keyif almak ve stres atmak için bulunulan bir ortamda yükledikleri avatar veya fotoğraflar yüzünden insanları rencide etmemek için azami özeni göstermemiz gerektiğini unutmayalım.

;D

n538152364_980427_1251.jpg

sedat bey tam da söylemek istediklerim buydu.. :smiley:

sigara içen, içmeyen, alkol kullanan, kullanmayan tüm arkadaşlarımı seviyorum.. :D
çünkü doğaya, dağlara çıkmak şehrin boğucu kalabalığı ve alışveriş merkezleriyle çevreli duvarlarını aşıp gidenlerin hepsi benim kardeşim... ::smiley:
tabi kurallar gerekli ama farklılığımız fazlalığımızdır...

herkese iyi çalışmalar ;)

sedat bey konuyu açarken amacım insanları yönlendirmek yada ayrıştırmak değil sadece daha hoş ve güzel ve foruma uygun(doğayla ve sağlığa verilen önemle ilgilil)olsun istemiştim.amaç sağlıklı yaşam değilmi zaten.neden çıkıyoruz doğaya.saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri