Forum Virüs uyarısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serci07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,893

Etiketler
Ynt: Forum Virüs uyarısı

evet aynen bende her girdiğimde virüs programı devreye giriyor acil çözüm gerekli....
ssssssss
oooooo
sssssss

chrome kullanıyorum, Google sitede 3. şahıslar tarafından zararlı olabilecek dosya uyarısı veriyor, yönetime de bildirildiğini yazıyor, yönetimin dikkatine

bende tam bundan bahsedecektim...yönetimin acil çare bulması gerekli...

arkadaşlar sitemize girişi engeleyenler var google ve cromda ve safaride uyarı veriyor
moderatör arkadaşlar ve yöneticiler google de sayfalar 3.şahıslara kapalı yada yasaklı diyor
acillll yardım siteye giremiyoruz

.

Ekran Alıntısı.PNG

bu arada Kaspersky'a %50 indirim yapmış hepsiburada.com. Ben hemen sipariş ettim, 6 günü kalmış dileyenler baksın derim daha geçen hafta 80 lira civarıydı bu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/kaspersky-internet-security-2012-1-kullanici-1-yil-0070503010022/productDetails.aspx?productId=by130031&categoryId=144&SKU=BY130031

Bu ürünü sadece antivirüs değil, full güvenlik sistemi. Demosunu kullanıyordum 1 aydır, gayet başarılı bir ürün ;)

aynı sorun bende de var,nod 32 virüs uyarısı yapıyor,chrome ve mozilla ile giremedim,internet eksplorer ile girdim,bilgisayarımıza zarar verirmi acaba,moderatörlerin bir açıklama yapmasını bekliyoruz,acaba onlar korktuda siteye girmiyormu ne? ;D

webdereklam sitesi saldırıyor, gezenbilir değil. gezenbilir de bu siteden reklam alıp para kazanıyor. olay bu. yalnız g.bilir reklam aldığı yerleri iyi seçmeli artık bence. virüs programım yok ve eminim trojanla dolmuştur bilgisayarım. ve bu konu hakkında hiç bir açıklayıcı bilgi de görmedim. reklamı kaldırmak istemiyorlar heralde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR