Bu forumda yazdığınızı , 12 saat içinde silebilirsiniz , bu süreyi geçirdinizmi silinemiyor ! Geçmiş olsun !daha önce yazdığım mesajı silmek istiyorum silemiyorum
Cevap yazdığımız kutucuğun üstündeki tüm çoktan seçmeli format ve özellik butonları tıklandığında beyaz zemine beyaz font olduğundan hiç bir şey seçilemiyor.
Örneğin bu bölümü alıntı olarak göstermek istesem Ekle butoncuğuna bastığımda hiçbir şey görünmüyor.
Ek olarak ekliyorum.
Teknik bildim oldukça sınırlı. Durumu görmek için şimdi kendim denedim. Önce ayarlar butonuna basarak özellikleri aktive etmem gerekti (telefonda). Bilgisayarda buna gerek olmuyor. Sorun devam ediyorsa Sedat Beyin yardımını isteyelim.
Maalesef Hüseyin üstadım. Hala gönderdiğim ekran görüntüsündeki beyaz zemine beyaz yazı çıktığından işlemleri göremiyorum edit bölümünde.
Cevap yazdığımız kutucuğun üstündeki tüm çoktan seçmeli format ve özellik butonları tıklandığında beyaz zemine beyaz font olduğundan hiç bir şey seçilemiyor.
Örneğin bu bölümü alıntı olarak göstermek istesem Ekle butoncuğuna bastığımda hiçbir şey görünmüyor.
Ek olarak ekliyorum.