difarensiyel yagi da eksik çıktı , su tapayi çıkarıp kontrol etmek bu kadar zormuydu bilmiyorum ? birde kontrol ettim deyip kontrol etmemek esnaflığa ne kadar sığar ?
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
difarensiyel yagi da eksik çıktı , su tapayi çıkarıp kontrol etmek bu kadar zormuydu bilmiyorum ? birde kontrol ettim deyip kontrol etmemek esnaflığa ne kadar sığar ?
evet dostlar ;
aracimizin gereken tamirat ve gelistirmrleri nihayet bitti yarin sabah on arka rot ayarı ve lpg ayarı kaldı şükür araç bittikten sonra dağda test sürüşü yaptık ve bekledigim performansa nihayet ulaştık karanlıkta test ettiğimiz için foto ve video çekim yapamadim , en yakin zamanda gezileri sizlerle paylaşmaya devam etmeyi umuyorum , haftalardir sorunlar ile uğraşmak yorucu ve stresliydi , nihayet içim rahatladı, forester da olması gerekenden daha iyi oldu , bu kadar zaman ve emek boşa çıkmamış oldu , bu gece rahat bir uyku uyuyabilirim artik , herkese iyi akşamlar ,
selamlar , saygilar
üstadım Sakin şehir moduna döndü tekrar buralar , yoğun araç trafiği bitti , yollar , plajlar , koylar sakin , deniz suyu her zamanki gibi soğuk en keyifli donem başladı , umarım yakında yağmurlarda baslar biraz çamurlaniriz , selamlar
Sığacık'ta dizi çekmiyorlar mı, hareketlenmedi mi oralar
Forester'la ilgili çekiş sistemi değil de geçiş yüksekliği arazide sorun olur mu gibi sorular oluyor kafamda hep. Deneyimleri yazarsanız sevinirim.
evet ben seyretmedim ama kale içinde ege hamsisi diye bir dizi çekiliyor , genelde çekimler aksam ustu oluyor , yükseklik çok sert etaplarda yeterli olmayabilir , uzunlukta askıda kalmaya müsait , Balçova dağında orman yollarında test ettim sorun yasamadim , bu aracı kamp amaçlı yaptığım için amaca hizmet edebilecek yeterlilik mevcut , havalar serinleyip yağışlar başlayınca aracın sınırlarını hep beraber ögrenicez inş , selamlar