Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minemeral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,619
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

Sami Bey,işte şimdi tüm yorgunluk bir anda bitmiştir zannediyorum. Gönlünüzce olsun.

Selamlar, sevgiler. İzmirli adaşınız.

Etiketler

minemeral' Alıntı:
İki günlük balık avındayız, buzluklar onun için. Aracın her cm2 si değerlendi,yer çok. Ama hepsi hafif malzemeler, ikinci aküyü bile takmayı düşünmüyorum.< Az sarfiyat, fazla km. > Selam ve saygılar.

Sami bey hayırlı uğurlu olsun.
Bende tadilata başladım inşallah bu sene ilk kampımızı yapmak bizede nasip olur.
Bu arada az sarfiyat fazla km demişssiniz en güzeli bu tabiki. Konu açılmış iken araçlarımızı daha ekonomik kullanabilmek adına birşeyden bahsetmek istiyorum. Ankarada makina mühendisi bir arkadaşım lpg+benzinli 2005 Ford Mondeo aracına taktırmış. zaman zaman silindirlere bor enjekte eden bir kit bu. en az %20azami %50 daha ekonomi yaptığını belirtti. Hazneye konan bor eriyiği 1400-2000 km cıvarında gidiyormuş ve 5-6 TL cıvarında. Çokta basit bir sistem bu gün inceledim. Ufak bir elektronik kutusu ve bir haznesi var plastikten. Edinme maliyetide 250 TL imiş. Dizel araçlar için olanı 350 dediler. İnceleme ve değerlendirmeyi hak eden bir rakam %20 ne dersiniz. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda yorumlar ise seviniriz.
Ankarada montaj yapan işyerinin telefonunuda vereyim bilgi almak isteyenler için ;Bor Maxsima 05469399165 0 312 2785942

Bilgilendirme için teşekkürler, LPG+ benzinli bir araç kullanıcısı olarak işime yarayacağını düşünüyorum.

Selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkürler, LPG+ benzinli bir araç kullanıcısı olarak işime yarayacağını düşünüyorum.

Selamlar, sevgiler.
Sayın derindeniz1 işinize yarar umarım ama montajdan önce konuyu enine boyuna araştırın lütfen. Ben henüz denemiş değilim konu hakkında olumluda olumsuzda eleştiriler var...

transit in yakıt ve servisleri sanırım daha uygun.iyi bir emekten sonra bence en makul u diyebilrim.

Sami Bey, çok çabuk bıktınız sanıyorum: :smiley: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ford-transit-camper/detay

Cavid Sezen

Bizim karavancılık ölene kadar. Özel bir durumumdan dolayı, bu fiyatı verene satılıkdır. Bıkmak yok, benim kampcılık 70 li yılların başlarında başladı, hala devam, bu bir sevda, bıkmak kesinlikle olmaz. Çok güzel bir araç yaptım, satacağımı hiç düşünmemişdim ama kullanmak galiba kısmet olmayacak. Allah herkesin gönlüne göre versin. Tüm dostlara sevgi ve saygılar.

minemeral' Alıntı:
Özel bir durumumdan dolayı, bu fiyatı verene satılıkdır. Çok güzel bir araç yaptım, satacağımı hiç düşünmemişdim ama kullanmak galiba kısmet olmayacak.

Sami Bey, Ford kamperinizin yapım aşamalarını başından beri izleyen biriyim. Kusura bakmayın ama yanıtınız çok inandırıcı gelmedi bana...

Cavid Sezen

Ben de satılık ilanlarında görünce çok şaşırdım. Kendinize göre geçerli bir nedeniniz vardır herhalde.

İzmir'li adaşınız.

Satiş sebebleri kisisel olabilir. Ben anca ucuncusunde aradigimi buldum. Sorgulamak yersiz diye dusunuyorum. Her karavan veya kamper ihtiyaci karsilamayibilir. Bunu es gecmeyelim.

çingene ford un dan iyi karavan cıkmış.yakıt ne yakar bilmem ama alana hayırlı olsun.gayaet diri duruyor.

Önceki sayfalarda Sami bey'in kendi beyanıdır:

minemeral' Alıntı:
Teşekkürler Yusuf, inan benimki ticari değil,hoby amaçlı. 26 Nisan a kadar plakayı takmam lazım, hafta sonları çalışabiliyorum.Biraz acele oluyor ama . Çekyatı biraz kısa tuttum 170x66 . (Ön koltuklara ayaklarımız veya ters yatılırsa yastık gelebilir diyerek)dolaplara fazla yer kalsın diye. Senin sistemin güzel ama benim fazla vaktim yok.İkea dan aldığım ayakları (üç adet)kullanarak, açılır bir 170x54 kontra düşünüyorum. Selamlar.

Benzer durumlarla daha önce de karşılaşmıştık... Buna karşılık uyarı amaçlı bir başlık açmıştım: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49068.0

Sami bey'in eski karavanım diye fotoğraflarını yayınladığı kırmızı renault traffic de uzun süre satılık ilanlarında beklemişti. O fotoğrafları gördüğüm anda şüphelenmiştim ama ''kampçıyım, doğaseverim, hobi amaçlı yapıyorum'' deyince bize inanmak düşerdi.

Biz hiç kimsenin karavanını ne amaçla yaptığına hatta ''satmak amacıyla yapıyorsa bile'' bu sayfalarda yayınlamasına, bilgi alışverişinde bulunmasına ve yardım istemesine karşı değiliz. Tek dileğimiz herkesin ''olduğu gibi görünmesidir''

Bu durum ise tabiri caizse olanca iyi niyetleri ile yardım etmek isteyen arkadaşlarımızı ''eşek'' yerine koymaktan, forum sayfalarını da reklam amaçlı kullanmaktan başka bir şey değildir...

Belki de başlığı tümden silmem gerekirdi ama başkalarına da örnek olması açısından şimdilik kaydıyla silmiyorum...

Sami bey'in bu noktadan sonra yazdıklarını inandırıcı bulmuyorum. Kimseyi ''ucuza maledip pahaliya satmak istediği için'' ya da para kazanmak istediği için yargılamıyoruz. Ancak paylaşımın olabilmesi için dürüstlük ve samimiyet esastır.

Konu kilitlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri