Bu çifti beğenerek izledik. İnşallah bizde en kısa zamanda yollara düşeceğiz.Hayırlı olsun. Bir çift sizin araçtan karavana dönüştürdü. Şuan 15bin km.lik avrupa turuna çıkıyorlar.
Video: https://youtu.be/A2va5rwKhsw
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok uzun bir kasa ile başlamak istemedik. Yavaş yavaş ilerlemek istiyoruz.Neden uzun kasa tercih etmediniz
Teşekkür ederiz. 280bin de 35bine aldık.hayırlı olsun. ankaradan aldınız galiba ben de bakıyorum bu araçlara. malum sitedekilerden biri olmalı. ne kadara aldınız acaba. kaç km?
Teşekkür ederiz. Aracı çok uzun süre kullanamadık bakımlarını yaptırıp otoparka çektik. Ancak şuana dek araçtan genel olarak çok memnunum. Henüz içerisine başlamadık. Ama en kısa sürede başlayacağız.Hayırlı olsun. Ford'lar biraz fazla yaksa da kemikli çok sağlam araçlardır. Ya Nasip'te ki araçlara benziyor. Oldukça temiz duruyor. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun.
CPH1893 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkkür ederiz. Sizin'de Allah gönlünüze göre versin.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Bende aldıgınız yerdeki araçları takip ediyordum. Darısı başıma
Son paylaşım yıllar önce yapılmış. Ancak ben de görmek isterim şayet karavan olduysa bu araç...Bir gelişme var mı yapım sürecine dair? Aynı kasa aracı düşünüyorum şu ara karavan yapmak için.