Öncelikle Merhaba arkadaşlar . Aracımın üzerindeki lastik ebadları 255 60 18 , ben bu araca mt lastik ve jant takmayı düşünüyorum . 17'' taksam sıkıntı yasarmıyım çünkü internet üzerinden getırtcem konumumdan kaynaklı. Şuan üzerindeki lastikler zayıf olmasına rağmen sağa sola tam çevirdiğimde davlumbazın ön kısmına nerdeyse 1 cm kalıyo bu yüzden kafamda soru işaretleri oluştu .
Yükseltme konusunda ise anladığım kadarıyla bu araçlar kolayca 4-5 cm yukseltilebiliyo eğer 17'' takarsam yükseltebilirim de diyorum .. Sahibinden com da su ilanı gördüm fiyatı makul yanlız bunu taktığım zaman aracın ön kısmında nasıl bır uygulamaya gıtmem lazım ve amortısorlerı değişmem gerekirmi .
FORD RANGER YÜKSELTME - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da- Pasif İlan - 198976381
Veya 2. alternatif hiç uğrasmayıp 275 70 16 mt lastik jant takmayı düşünüyorum
Fikir sahibi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim ..
BUDA TAKMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM LASTİK 17 TAKAMAZ İSEM ..
[/url][/IMG]
Yükseltme konusunda ise anladığım kadarıyla bu araçlar kolayca 4-5 cm yukseltilebiliyo eğer 17'' takarsam yükseltebilirim de diyorum .. Sahibinden com da su ilanı gördüm fiyatı makul yanlız bunu taktığım zaman aracın ön kısmında nasıl bır uygulamaya gıtmem lazım ve amortısorlerı değişmem gerekirmi .
FORD RANGER YÜKSELTME - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da- Pasif İlan - 198976381
Veya 2. alternatif hiç uğrasmayıp 275 70 16 mt lastik jant takmayı düşünüyorum
Fikir sahibi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim ..

BUDA TAKMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM LASTİK 17 TAKAMAZ İSEM ..

Son düzenleme: