Ford Ranger Mi ? Nissan Navara Mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Volkansrky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,472

Volkansrky

Yeni Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum aracımızı sattıkdan sonra yeni araç arayışı içerisine girdik pikap tarzı araçlara yöneldik iş gereği, temiz eli ayağı düzgün Toyota hilux - Isuzu Dmax bütçemize göre bulamadığımızdan dolayı keza birazda yüksek model arayışı içinde olduğumuzdan Nissan Navara ve Ford Ranger arasında gidip geldik bu iki araç arasında hangisini tercih ederdiniz. Artıları eksileri nelerdir
Bütçemiz 35-40 arası, aracı hem şehir hem arada köye çıkmak için kullanacağız.

Etiketler
3 yıldır 2009 navara 4x4 otomatik LE paket kullanıyorum. Firmada da 2009 manuel ranger var. Konfor noktasında ben navara dan çok memnunum.Eğer yakıtı dert etmez, parça pahalılığına çok takılmazsanız ben navara derim.

test etme şansım olmadı.Ancak sürekli bindiğim navara için rakam vermem gerekirse 12-13 litre şehir içi/ 9-10 litre şehir dışı yakıyor .Araçta AT lastik, 70 kg lik bagaj sürgü, 100 kg arka tampon içi ağırlık ve 70 kg lik tavan üstü kamo çadırı var.Firmanın katalog verisi 11.7 lt/100 km olduğunu düşününce, bendeki ekstralar ile elde ettiğim değerler iyi bile kalıyor
Araçta katalizör ve DPF i iptal ettirdim.Ayrıca chip var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR