Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arkhem1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,618

arkhem1

Ana Kamp
Yer
Antalya-Alanya
Selam arkadaşlar ben ford ranger ın 4*4 ün 2.el fiyatının yenisine göre en düşük marka oldugunu gördüm. Nedeni hakkında bilgisi olan varmı birde kullanan arkadaşlar ranger alacak birine ne tavsiye edersiniz

Etiketler
Ynt: Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

Yakit diger araclardan fazla diye biliyorum... isuzu servisinin soylemesi boyle. Slmlar,

son modeli bir arkadaşımda var. Biraz ihmalkarlık biraz aracın malzeme kalitesinden dolayı motor yandı. Türkiye'deki mazot kalitesinden dolayı alınmaması gereken bir araç olarak görüyorum. Ranger yerine L200 veya Hilux öneririm.

ikinci el ford ranger iyiki ucuz tüm ford araçları olduğu gibi insanlarımızın marka ya olan bir antipatisi var ama iyikide öyle yoksa bu kalitedeki bir araca neredeyse iki misli para vermek zorunda kalırdık.piyasada kendi katagorisinde yedek parçasını servis haricinde hem orjinal hemde yan sanayisini bulabileceğin belkide tek araç.2007 modele kadar olan motorları eski sistem enjeksiyon ve pompalı 2008 ve sonrası yeni nesil dizel sistemi mevcut.alacağınız aracta dikkat etmeniz gereken hususların en önemlisi şantiye aracı olmaması dır.sağlamlığından dolayı bu araçlar şantiyelerde çok kullanılır ve piyasadaki bir çok ranger şantiyeden çıkmadır. bende 2004 4x4 modeli var. yakıtı uzun yolda 8 Litre cıvarı şehir içinde 10/11 litre cıvarında yakıyor.bunda kısa olan vites aralıklarının payı var.çekiş gücü yüksek olsun diye daha çok arazi ve zor koşullar için üretimi düşünülmüş. arkada sınırlı kaydırmalı dif.var arazide edindiğim tecrübede bir çok tutulan araçtan daha kabiliyetli.

kasırga 1 nickli arkadaşım tamamiyle sana katılıyorum hem konforu hem saplamlığı hemde arazideki tatminkar hali ile bu fiyata binilmesi imkansız olurdu.bende de sendekinin aynısı var maaşallah supanallah harbiden 4*4 lük bi araç :smiley:

Yedek parça maliyetlerinin yüksek olması ve vergiye bağlıyorum ben sorunuzun cevabını.

ÖNCELİKLE SELAMLAR.

1. FORD'UN YAKIT TÜKETİMİNİN YÜKSEK OLUŞU. BİRAZ GAZA DOKUNULDUĞUNDA DİĞER ARAÇLARI KATLAYAN TÜKETİM DEĞERİNE SAHİP. FABRİKA VERİLERİ GİBİ YAKMADIĞI KESİN VE NET.

2. ÇİFT KABİNLERDE AKA KOLTUK MESAFESİ DAR.
SIRT AÇISININ ÇOK DİK.
ARKADA OTURANLAR İÇİN SEYAHATİ ADETA İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜREBİLİYOR.

3. ARAZİ KULLANIMINDA YETERLİ TORK DEĞERİNİ ELDE EDEMEMEKTEN ŞİKAYETLER VAR. BU TURBODAN KAYNAKLI BİR SORUN OLABİLİR. ÖZELLİKLE ARAÇ YÜKLÜYKEN.
BU SORUN ARAZİDE ÇOK YÜKSEK YAKIT SARFİYATINA SEBEP OLUYOR.

4.PARÇASI HER FORD GİBİ TABİKİ BOL VE UCUZ. AMA FORD SERVİSLERİNDEN ŞİKAYET ÇOK.

5.L200 VE D MAX MOTOR ÖMRÜ VE GÜÇ OLARAK BU KONUDA AÇIK ARA ÖNDE. BU ARAÇLAR NEREDEYSE SIFIR SORUNLA YOLLARDA.
FORD İÇİN AYNI DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL.

6.ASFALTTAKİ YOL TUTUŞU SIKINTILI.

SAYGILARIMLA...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri