yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
devam
devam
ben bugün çok kaytardım biraz erken kalktım dünde çalışırken montu çıkarttım üşümüşüm ustalar saolsunlar çalıştılar iş daha çok hala rüya göremiyorum ;D ;D ;Denverdede' Alıntı:Yaşar kardeş.Tam seni kaytardı diye yetiştiriyordum Yusuf ve ilker beye telefonla ,geri döndün yakalandım . Kahvelerde geldiğine göre artık bitmiş. çok güzel görünüyor.Rüyalarını tahmin ediyorum. ;D
atiladi' Alıntı:Çalışmalarınızda kolay gelsin, son resimde vida deliklerini Litapon (ahşap rengine göre tamirat) macunu ile doldurarak vida başı görüntülerini temizlediğinizi görüyorum, bu işe başlamadan önce Litapon renk seçimi için macunlayıp kurutup zımparalayıp renk tutma denemesi yaptınızmı.? bana sanki koyu renk Litapon seçmişsiniz gibi geldi, kurudukdan sonra marin kontra ile aynı renge dönüşüyormu, koyu kalıp macunlar leke gibi görünmesin sonra...
Teşekkür ederim atilla abi bu akşam macunla ilgili marka ve fotoğrafı bu akşam koymaya çalışıcamatiladi' Alıntı:Çalışmalarınızda kolay gelsin, son resimde vida deliklerini Litapon (ahşap rengine göre tamirat) macunu ile doldurarak vida başı görüntülerini temizlediğinizi görüyorum, bu işe başlamadan önce Litapon renk seçimi için macunlayıp kurutup zımparalayıp renk tutma denemesi yaptınızmı.? bana sanki koyu renk Litapon seçmişsiniz gibi geldi, kurudukdan sonra marin kontra ile aynı renge dönüşüyormu, koyu kalıp macunlar leke gibi görünmesin sonra...
atiladi' Alıntı:Kontranın, üst katı Gürgen deyilmi?, gürgene Armut niye?, böylemi olması gerekiyormuş?, yoksa gürgen bulamadınızmı? 1977 yılında 1 sene mobilyacılara boya, vernik, tiner,polyester, tamirat macunu sattım, o zamanlar ağacın cinsine göre bire bir malzeme verirdik ve yama izi kesinlikle sıfır olurdu.Uygulamanın son zımpara sonucu hakkında, renk farkı konusunda bilgi verirsen faydalanacağız, tabiki vernik atıldıkdan sonra renk farkı görünmeyebilir veya dahada belirginleşebilir...
Atilla abi kontra kayın en yakın renk bu diye arkadaşlar bu macunu verdi akşam macun alıcam verdiginiz bilgiler çok faydalı arştırıcam ilginiz için teşekkür ederimatiladi' Alıntı:Kontranın, üst katı Gürgen deyilmi?, gürgene Armut niye?, böylemi olması gerekiyormuş?, yoksa gürgen bulamadınızmı? 1977 yılında 1 sene mobilyacılara boya, vernik, tiner,polyester, tamirat macunu sattım, o zamanlar ağacın cinsine göre bire bir malzeme verirdik ve yama izi kesinlikle sıfır olurdu.Uygulamanın son zımpara sonucu hakkında, renk farkı konusunda bilgi verirsen faydalanacağız, tabiki vernik atıldıkdan sonra renk farkı görünmeyebilir veya dahada belirginleşebilir...
Levent usta merhababuralpdi' Alıntı:renk tonunu tutturmak için, en yakın ton bu armut seçeneği galiba, her ağacın rengi genelde aynıdır fakat her ağaçta renk tonları farklıdır, ustada rengi yakalamak için tercih etti anlaşılan
yayiyayayu' Alıntı:Levent usta merhaba
boş bir kontraya uygulama yaptık arkadaşlar en uygun renk bu diye verdiler banada uygun geldi ama katkılarınızı önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim