Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,309
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar bey parçalar birleşmeye başladıkça mal kendini göstermeye başladı. İkinizin de eline sağlık...

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ahmet abi o yapıştırıcı pattex PL 600 ani yapıştırıcı özellikle ince işlerde önce onu sürüp hemen yapıştırısanız ardından 2 vida attınızmı koparmanız lazım sökemezsiniz ;D

21032010181.jpg

21032010180.jpg

21032010185.jpg

21032010188.jpg

pu600.jpg

drares' Alıntı:
Yaşar bey parçalar birleşmeye başladıkça mal kendini göstermeye başladı. İkinizin de eline sağlık...
Teşekkürler haşmet bey parçalar birleştikçe bizde keyifleniyoruz bakalım bitince nasıl olacak :D :D :D

Levent abi Planya'yı almakla çok iyi etmişim dekupaj testereden çıkan kenarlar tam düzgün olmuyor her seferinde planya temizlik farkını koyarak kesiyorum sonrasında 2 kere planya ile geçtimmi tertemiz sanki yatar testereden çıkmış gibi oluyor kendimle gurur duyuyorum ;D

Kolay gelsin arkadaşlar, karavanın keyfini şimdiden çıkartmaya başlamışssınız. Afiyet olsun ::smiley:
Ahmet abi o yapıştırıcı pattex PL 600 ani yapıştırıcı özellikle ince işlerde önce onu sürüp hemen yapıştırısanız ardından 2 vida attınızmı koparmanız lazım sökemezsiniz
sağol Yusuf. Yanıdaki arkadaş Yaşar Beymi?

Arkadaşlar afiyet olsun hakettiniz bunu ;) ;) ;)

Şu içtiğiniz çaydan aldığınız hazzı başka hiçbiryerde bulamayacağınızı tanmin ederim. Helal olsun, afiyet olsun....

Erhan

güzel güzel, bayağı çalışmışsınız ;D ;D, demekki bu karavan yaza yetişecek ;D ;D ;D

arı' Alıntı:
Kolay gelsin arkadaşlar, karavanın keyfini şimdiden çıkartmaya başlamışssınız. Afiyet olsun ::smiley: sağol Yusuf. Yanıdaki arkadaş Yaşar Beymi?

Evet Ahmet abi yanımdaki pencere yerine bile planya atabilen usta Yaşar abi ;D ha birde ben bugüne kadar bu kadar güzel izocam uygulaması yapan bir ustayla çalışmadım,hakkını vermek lazım ;D

drares' Alıntı:
Arkadaşlar afiyet olsun hakettiniz bunu ;) ;) ;)

Haşmet bey çok teşekkürler umarım birgün biryerlerde çayı odun ateşinde beraber içeriz.

mdy' Alıntı:
Şu içtiğiniz çaydan aldığınız hazzı başka hiçbiryerde bulamayacağınızı tanmin ederim. Helal olsun, afiyet olsun....Erhan

Erhan bey çok teşekkürler beraber birgün bir afiyette buluşmak dileğiyle.

buralpdi' Alıntı:
güzel güzel, bayağı çalışmışsınız ;D ;D, demekki bu karavan yaza yetişecek ;D ;D ;D

Levent abi sağolasın elimizden geldiğince aralıksız izinsiz çalışıyoruz umarım yetiştirebiliriz.

Arkın evet dostum eskiden içine girip o pejmurde durumunu görmek istemiyorduk moralimiz bozuluyordu hatta o görüntüyü biran önce kapatmak için çabalıyorduk şimdi ise içerisi pırıl pırıl oldu gerçi üst bölmede birkaç kısa parça eksik kaldı onları bu hafta içi tamamlayacağım sonrasında hafta sonu mobilyaya başlıyoruz umarım program aksamaz.

Azmin yanına yetenek te eklenince böyle güzel bir şeyin ortaya çıkması kaçınılmaz dı zaten.Hani o taktığınız yan cam varya.Ben orada oturdum camı araladım püfür ,püfür seyahat bile ettim.Elinize sağlık...

Enver abi teşekkürler güzel övgü dolu sözleriniz için,bu kadar gazdan sonra bir tur veririz abi o zaman göl manzarasında camı açıp çayınızı içersiniz ;D

Kolay gelsin değerli ustalarımız.İşleri yarılamışsınız MAAŞALLAH ellerinize saağlık.Buarada izocamı kesip yerine oturtma aşamasında tahriş etme,kaşıntı vs.gibii olumsuzluklarla karşılaştınızmı,kazara (temenni etmem)içeri su sızmış olsa ıslanıp deforme olup koku yapmazmı merak ettim.Çünki ben arabamı tamamen söktüm ve yan kaporta izalasyonuna başlıyacağım ama biliyorsunuz birkaç alternatif var.Hatta Levent beyle telefonda konuşurken birbaşka malzeme bahsoldu şuan kararsız kaldım.Levent bey herhalde izalasyon işlerine henüz başlamadı yada ben kaçırdım.

yaybek' Alıntı:
Enver abi teşekkürler güzel övgü dolu sözleriniz için,bu kadar gazdan sonra bir tur veririz abi o zaman göl manzarasında camı açıp çayınızı içersiniz ;D
Tur istemem misafir olur ,keyifle çayımı içerim :smiley:)))

salihcal' Alıntı:
Kolay gelsin değerli ustalarımız.İşleri yarılamışsınız MAAŞALLAH ellerinize saağlık.Buarada izocamı kesip yerine oturtma aşamasında tahriş etme,kaşıntı vs.gibii olumsuzluklarla karşılaştınızmı,kazara (temenni etmem)içeri su sızmış olsa ıslanıp deforme olup koku yapmazmı merak ettim.Çünki ben arabamı tamamen söktüm ve yan kaporta izalasyonuna başlıyacağım ama biliyorsunuz birkaç alternatif var.Hatta Levent beyle telefonda konuşurken birbaşka malzeme bahsoldu şuan kararsız kaldım.Levent bey herhalde izalasyon işlerine henüz başlamadı yada ben kaçırdım.

Salih hocam teşekkürler temenniniz için,işe biraz hız kazandırdık en azından yapılan iş ortaya çıkmaya başladı bundan sonrası çalışma daha keyifli olacak.

Salih hocam izocamda sanırım revize yaptılar hem dış ambalajında sağlığa zararlı hiçbir etkisi yok yazıyor hemde kaşındırmıyor özellikle tavan çalışmasında başımdan aşağı dökülüyordu buna rağmen hiç kaşındırmadı,su alma meselesine gelince biz o işi çözdük diye düşünüyorum çünkü yaklaşık 3 ay araba yağmurun karın altında kaldı kaçıran ve kaçırma ihtimali olan tüm yerleri tamir ettik dışarıdan bir müdahale olmadığı sürece kaçırması mümkün değil,zaten su kaçırma durumunda düşüneceğimiz sadece izocamlar ve yapacağı koku değil :D öyle bir durumda yandım Allah ;D neyse su almaması için dua etmekten başka yapacağımız birşey kalmadı zaten tavanı komple zımparalayıp yeniden üstüne bir kat daha cam elyapı serip polyesterleyeceğiz son iş olarak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR