Teşekkürler haşmet bey parçalar birleştikçe bizde keyifleniyoruz bakalım bitince nasıl olacakdrares' Alıntı:Yaşar bey parçalar birleşmeye başladıkça mal kendini göstermeye başladı. İkinizin de eline sağlık...
sağol Yusuf. Yanıdaki arkadaş Yaşar Beymi?Ahmet abi o yapıştırıcı pattex PL 600 ani yapıştırıcı özellikle ince işlerde önce onu sürüp hemen yapıştırısanız ardından 2 vida attınızmı koparmanız lazım sökemezsiniz
arı' Alıntı:Kolay gelsin arkadaşlar, karavanın keyfini şimdiden çıkartmaya başlamışssınız. Afiyet olsun : sağol Yusuf. Yanıdaki arkadaş Yaşar Beymi?
drares' Alıntı:Arkadaşlar afiyet olsun hakettiniz bunu
mdy' Alıntı:Şu içtiğiniz çaydan aldığınız hazzı başka hiçbiryerde bulamayacağınızı tanmin ederim. Helal olsun, afiyet olsun....Erhan
buralpdi' Alıntı:güzel güzel, bayağı çalışmışsınız ;D ;D, demekki bu karavan yaza yetişecek ;D ;D ;D
Tur istemem misafir olur ,keyifle çayımı içerim )))yaybek' Alıntı:Enver abi teşekkürler güzel övgü dolu sözleriniz için,bu kadar gazdan sonra bir tur veririz abi o zaman göl manzarasında camı açıp çayınızı içersiniz ;D
salihcal' Alıntı:Kolay gelsin değerli ustalarımız.İşleri yarılamışsınız MAAŞALLAH ellerinize saağlık.Buarada izocamı kesip yerine oturtma aşamasında tahriş etme,kaşıntı vs.gibii olumsuzluklarla karşılaştınızmı,kazara (temenni etmem)içeri su sızmış olsa ıslanıp deforme olup koku yapmazmı merak ettim.Çünki ben arabamı tamamen söktüm ve yan kaporta izalasyonuna başlıyacağım ama biliyorsunuz birkaç alternatif var.Hatta Levent beyle telefonda konuşurken birbaşka malzeme bahsoldu şuan kararsız kaldım.Levent bey herhalde izalasyon işlerine henüz başlamadı yada ben kaçırdım.