KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar
Artık benimde karavanım var arkadaşlar bende aranıza katıldım
kötü bir başlangıç yaptım aldığım araçtan memnun değilim yavaş yavaş toplamaya çalışıcaz
tabiki (yaybek)yusuf kardeşimle daha çok o uğraşıcak işi zor allah kolaylık versin
Yaşar abi hayırlı uğurlu olsun Allah büyüktür çıkarız bu işin altındanda alnımızın akıyla dosta düşmana karşı mahcup olmayız inşallah başta daha çok üzüldük ama bugünkü gelişme biraz daha rahatlattı beni devamı daha iyi olacak.
Hoşgeldiniz Yaşar bey. Sevinçle hüzünü aynı anda yaşatmış size. Umarım ileride bunları gülerek anlatırsınız dostlarınıza.... Yusuf gibi dostunuz olduktan sonra...
Oğuz
Oğuz abi sizlerden öğrendiklemizi uyguluyoruz,bizimki taklitcilik bu işin duayenleri sizlersiniz biz daha birinciye alışmamışken siz dördüncüyü eskitiyorsunuz teşekkürler desteğiniz için.
Hoşbulduk
teşekkürler yusuf olmasa ben bu işin üstesinden gelemem
saolsun herşeyi hallediyor
İnşallah dediğiniz gibi ilerde güleriz buda bize tecrübe olur başımıza gelenleri ileride forumda daha detaylı yazarım
Desteğiniz ve dileğiniz için tekrar teşekkür edrim tecrübelerinizden faydalanmak isteriz
Yusuf, sen arkadaşa yardım etmeye çalışıyorsun galiba bende fikir ve pratik anlamda yardım gerekiyorsa her zaman hazırım, arkadaşın karavanına gidip beyin cimnastiği yaptığınız zamanlar banada haber verin gelirim...
Atilla abi araba benim evin önünde Yaşar abi benim üzerime yıktı tamam kabul ama yardım ederse bu sene yaza yetişir yok tek başıma bırakırsa seneye biner karavana