Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,307

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
arkadaşlar merhaba, flowmaster taktırmak istiyorum.performans ve yakıtta bir sorun olurmu? Taktıran arkadaşlar öneriniz varsa paylaşırmısınız.
MERT

Etiketler
Ynt: Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı

Eğer aracınız 5.2 ise flowmaster 40 taktırmanızı öneririm , istanbuldaysanız Vettes firması Burak Bey yardımcı olur size .
Performans olarak inanılmaz bir değişim beklemeyin ama düşük devirlerde araç daha canlı olacaktır , yakıt konusunda % 10 civarı bir artış yaşamanız mümkün .Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Mert http://www.flowmastermufflers.com/ bu siteden hangi part noyla alacağını kontrol et benim zj mePart No: 942447 eksozu taktık mert birinci oğlunada aynı eksozu taktırmıştık sanırım,performans olarak artış olduğunu düşünmüyorum,tam aksine kendi orj,eksoz yüksek devirlerde daha iyi fakat orj eksozda da aslan gibi değil kedi gibi miyavlıyor 5200 motor olcak okadar ses olcak komik duruyor ;Dflowmaster i taktırdığında mükemmel bir ses çıkıyor ve giderken rahatsız etmiyor ;)fakat mahalleye girdiğinde senin geldiğin hemen anlaşılıyor,hele darbir sokakta oturuyorsan ve park yeri sorunu varsa birde saat 24 ten sonra geceyarısı geliyorsan işte o sıkıntı kaldırım üstüne çıktığında yarı zemin ve giriş kattakiler deprem var diye cam zıngırdamasından yataktan fırlıyor, sonrasımı cama çıkıp seninle kavga ediyorlar ;D ;D ;Dherşeye rağmen ben çıkan sesten çok memnunum yakıt konusunda azbirşey fark ediyordur muhakkak ki ;D ;D

Evet aynı part numarası veriyor.agressive ses veren seçenek oluyormuş.44 serisi oluyormuş. 40 serisi ile arada far ne oluyor ?

Farkını bilmem ancak 40 serisi kullanıyorum ve gayet memnunum. Ha eğer alırken super 44 alma şansım olsa super 44 alırdım ancak ellerinde yoktu. Ben de yurt dışından getirmekle uğraşmak istemedim. Pişman mıyım? Hayır :smiley:.

slm arkadaşlar flowmaster super 44 taktım ben 5.9 araçıma sesinden gayet memnunum derınden gelen bir ses facebook sitesınde rizoff sayfasında siyah 5.9 videolarını ızleyın sizde görun karar verin arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR