derkan34
Kamp I
ben rize de findiklida gorev yapan 31 yasinda bir cocuk babasi bir polisim.asil karavan tutkum cekme karavanlari incelerken kendimi bu sitade buldum daha sonra benim icin motokaravanin uygun oldugunu yine burada ogrendim.asil niyetim olan camper karavana butce olarak daha musait degilken burda bir ambulans defender gordum 91 model 110 luk lpgli ve arac 125 binde araci henuz ustayla temizligini incelem firsatim olmadi ama diri durdugunu soyleyebilirim.bu araci ustam ok verirse
- 7500 e alinirmi
- erhan abinin ki kadar luks olmasada acilirkapanir bir yatak,mutfak tezgahi masraflari cok olurmu kuyunun dibi ne kadar karanlik...
-ilerde satmak istesem ( wv gen bir camper karavan icin) satabilrmiyim.yani beni butce olarak da bir adim ileriye tasirmi
bu gibi kafamdaki soru isaretleri icin yada benim hesap edemedigim bak bunuda dusunmelisin diyeceginiz her turlu fikir icin simdiden tesekkur ederim...
- 7500 e alinirmi
- erhan abinin ki kadar luks olmasada acilirkapanir bir yatak,mutfak tezgahi masraflari cok olurmu kuyunun dibi ne kadar karanlik...
-ilerde satmak istesem ( wv gen bir camper karavan icin) satabilrmiyim.yani beni butce olarak da bir adim ileriye tasirmi
bu gibi kafamdaki soru isaretleri icin yada benim hesap edemedigim bak bunuda dusunmelisin diyeceginiz her turlu fikir icin simdiden tesekkur ederim...