92 ambulansı tasısden alıp karavan ruhsatı cıkartıp 4-5 yıl kadar kullandım. Kullanımın cogu arazıde gectı. Karavan ruhsatı ıcın suankı proseduru bılmıyorum. Fakat ben Tse ıle cok sorun yasamıstım. Aracın bana malıyetı 18 cıvarı ıken 2 yıllık bır ılan asamasından sonra tekırdag corluya 10 lıraya verdım. Suan arac 35 bın lıra cıvarına satılık. Aracın karavan ekıpmanı sokulup atılmıs ve sıfırdan guzel bır sekılde yenıden yapılmıs. Bence aracı satarken kar etmeyı degıl az zarar etmeyı planlayın.
Motor ve yururune gelınce: Duzgun bır motorda hararet yaptırmanız cok zordur, 2620 kg ( benım kantar olcumum ) lık toplam agırlıkla rampalarda hantal kalıyor.Duz yolda 80-100 arası rahat gıdersınız. Aracın kasası yuksek oldugu ıcın yana sallanmalara alısmanız lazım. Arac sallanmasına bakmayın ben arazıde devıremedıysem kolay kolay devrılmez. ( aracımı ve benı tanıyanlar ambulans kasanın neler yapabıldıgını bılır ) Yedek parcadan korkmayın, alacagınız yerı ıyı bılırsenız sudan ucuz dıyebılırız. Arazıde agır camur dısında basarılıdır. Kasa agır oldugu ıcın aracın arka dıngılı yere saglam basar, patınaja kalması zordur. Arac cekme yetenegı cok gucludur. Yakıt lpg de cok asırı degıldır. ( suan lt olarak hatırlamıyorum ). Sılındır kapagına lpg kullanımı ıcın celık yuva caktırılmasını tavsıye ederım. Cozemedıgım meksefe sorunu uzerıne vw gurubu elektronık dıstrıbutor taktım fakat sonradan sorunu cozunce platınlıye gectım. ( arazı sartlarında platınlı tercıhımdır. Su alsada 10 dak sonra yola devam edersınız ) Lpg kazanınıı buyuk taktırmanız arazıde lpg sıkıntısını cozer ( cıft lpg kazanı kullanıyordum ) Ambulans kasalarda ekstra el gazı vardır ( askerı ve sıvıl uretımınde yok ) kasa sıgortaları otomatıktır. Aracın sag koltugunun altına 2. aku koyabılırsınız. Arazıde kasa altındakı basamagı yere vurabılırsınız. ( dık cıkıslarda uzaklasma acısı dusuktur ). Kasada orjınal benzınlı webostası vardır. Karlı bır dag gezısınde kasadasıcaktan atletle dolasabılırsınız. Aklıma gelenler bunlar. Her turlu sorunuzu yanıtlıyabılırım.