Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,318
Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

gokhan5234' Alıntı:
ıyı gunler mehmet abı merak ettım şu suzuku on sperlıgının resmı varmı

suzukiciler olarak fiyat ve fotoğraf bekliyoruz :smiley:

saygılar

Etiketler

Merhaba,

Bu dodikler sadece ZJ için mi mevcut?
Nissan için dodik arıyorum da..

teşekkürler..

Bende BRONCO II ME İSTİYORUM ...

broncomcamur.jpg

broncoiiupload2.jpg

imagescasqjc7j.jpg

diğer iki resimdeki gibi ?

Sevgili Eyüp usta,

Suzukiler ile ilgili birçok kişi ( ben dahil ) sizden haber bekliyor, elinizde varmı, yapıyormusunuz, fiyat nedir, resim varmı gibi. Bu konu ile ilgili biz Suzukicileri aydınlatırsanız mutlu olacağız. Teşekkürler.

Selam,
Zj için Moon visor....

1) Işıklı için biyerde altı kapalı olduğu için farkı var demişsiniz...

Yani üstten alttan yandan, ışıklı ve ışıksız arasında nasıl bi fark var...

2)Ben ışıksız tercih ediyorum...

Ama, sonradan takmak isteyebilirim, ışıkları farklı yerlere de takmak isteyebilirim , eşit uzaklıkta 4-5 yere v.s.,
veya
farklı şekilde duylar kullanmak isteyebilirim, küçük veya daha büyük...

Işıkların sonradan üstüne montajının sorun olacağını zannetmiyorum ama, kabloları içine geçirebilir miyiz malzemenin delip, içinde boşluk var mı yani?

Yani, yarın öbür gün ışık sitersem takabilir miyim burada?

3)Işık için 12V den kablo çekip araya düğmeyi ve sigortayı seri bağlamak yeter mi? Yoksa düğme ampüllerin amperini kaldırmaz mı dersiniz?

Röle v.s. koymak gerekiyor mu?

4) Işıkların sonradan üstüne montajının sorun olacağını zannetmiyorum ama, kabloları içine geçirebilir miyiz malzemenin delip, içinde boşluk var mı yani?

5) Işıksız olanında üç dört açıdan fotoğrafını ekleyebilir misiniz lütfen?

6) Kalıbı lund' dan mı aldınız, yani ışık yerleri dışında aynı mı?

[attachment=1]

Lund' un ve sizinkinin takılı resimlerini kıyaslamaya çalıştım, sanki sizinkiler biraz havada gibi...

Fotoların çekim açılarımı yanılttı beni acaba... O yüzden soruyorum....

Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, belliki çalışmanız çok başarılı, sadece emin olmak istiyorum, lund ile aynı şekilde duracak mı diye?

7) Lund' da mı sadece üç noktadan mastikle tutturuluyor?

8 ) Ben şehirdışı çıkıyorum ve 180 190 200 görüyorum uzun süre...

Arazim sürüşlerimde sert oluyor...

Ne kadar sağlam tutuyor mastik?

9) Sökmek istersem mastik kalıcı bi zarar verir mi boyaya...

10) Ankara' ya gönderseniz kargoyla, burada boyatsak taksak, sorunsuz boşluksuz felan, kasılmadan oturuyor di mi?

Yoksa sizin, orada malzemeyi alıştırarak mı takmanız gerekiyor...

11) Ankara' da sattığınız kimse var mı? Kendisine ulaşıp aracının üstünde bi görmek isterim...

Keşke bi örneği yakından görebilsem, bu kadar soru sormazdım ;D

12) Buradan, Ankara' dan kredi kartı ile nasıl alıcaz... Mail Order mı kullanıyorsunuz?

13) Kargoda kırılmaz di mi?

15) 4 adet felan alsak, farklı fiyat konuşabilir miyiz...

Lütfen titizliğimi mazur görün?

Uzaktan kumanda ile alışveriş zor işte... Gözünü seviyim İstanbul' un... ;D

Eminim cevaplarınız diğer almayı düşünen arkadaşlara -dolayısı ile size- fayda sağlayacaktır...

Elinize sağlık...
Hayırlı işler...

Saygılar, selamlar...

LUN_MoonVisor.jpg

evet alfonse"nin sorularına net cevap verilir ise artık kimsenin bu konuda soru sormayacağı kesin...

valla ben bir bir buçuk yıl önce niyetlendim buna...
araştırdım, lund anlamsız derecede çok çok pahalı geldi...
yapma olanlarada istanbuldaki arkadaşlarım dalgalanma var, takarken direkleri felan delip perçin atıyorlar felan dedi...
midem bulanıp vazgeçmiştim...

geçen gün ankara dışından güvendiğim bi arkadaşımla sohbet ediiyorduk.... "hayır, yanılıyorsun" dedi....
oda almayı düşünüyor...

konuyu inceledim, gerçekten düzgün gözüküyor....

sorularıma tatmin edici
(dürüst cevaptan Da şüphem yok)
cevaplar alabilirsem ben kesin alıcam, iki üç dört kişide düşünüyor çevremden....

bekliyoruz...

selamlar...

31.01.2011 tarihinde eyüp ustaya bir tane ön cam güneş sperliğinden sipariş edeceğim.. muhtamelen 10 gün icinde de taktıracağım... size izlenimlerimi taktıktan sonra aktaracağım ona göre sizde değerlendirirsiniz

arkadaşlar eyüp usta internet ortamı pek müsait olmadığı için bu forumu takip edemeyebiliyor, sorulan sorulara burda cevap veremeyebilir, aklınıza gelen takılan şeyleri sormak için bence cep telefonunda veya kartalda yerinde ziyaret ederseniz daha çok memnun kalacaksınız, bu forumu ben ondan habersiz açmıştım, kendim 2 aracıma da xj dodiği yaptırdım ve memnunum, zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi istanbuldaki arkadaşlar yerinde görmesi daha iyi olur.

dün siparişi verdim, perşembe günü gelecek. bir bilgi paylaşımında bulunayım eyüp usta şnorkel imalatına da başlıyor muş haberiniz olsun.. yine fiyatlar yarı yarıya olur

expres' Alıntı:
arkadaşlar eyüp usta internet ortamı pek müsait olmadığı için bu forumu takip edemeyebiliyor, sorulan sorulara burda cevap veremeyebilir, aklınıza gelen takılan şeyleri sormak için bence cep telefonunda veya kartalda yerinde ziyaret ederseniz daha çok memnun kalacaksınız, bu forumu ben ondan habersiz açmıştım, kendim 2 aracıma da xj dodiği yaptırdım ve memnunum, zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi istanbuldaki arkadaşlar yerinde görmesi daha iyi olur.

Evdeki hesap bi türlü çarşıya uymuyor ;)
Tam alacağım diyip niyetleniyorum, başka bişey giriyor araya... :smiley:

Eyüp usta netle felan uğraşamıyorsa siz sorularımın bazılarına cevap verirseniz sevinirim...
En azında yorumlarınız faydalı olur...

Satın almaya niyetlendiğim an arayacağım...

En azından bu soruların varlığından kendisini haberdar ederseniz iyi olur...

Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

SON KONULAR

Geri