Forester la neden girilmez ki?darktreys' Alıntı:Dalaman havaalanının etrafında yağmur zamanında bolca çamur olur. Ama Forester ile girilmez. Tek araç hiç girilmez !
evet aracım awd ve arklarda Lsd var..anladıgım kadarıyla buraya grandjeep türü araclarla girmek lazım..benım için başka bıldıgınız Fethiye yada Antalya civarlarda başka yerler varmı?darktreys' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam aracınız sürekli 4 çeker , 4LO konumu yok... Bahsettiğim bölgede çok fazla çamur olur. Forester'a uygun bir arazi değil. %100 kilit , extreme çamur lastiği vs. lazım. iyi günler.
evet var..bekliyorum..erdalyaman' Alıntı:GPS cihazınız varsa size birkaç rota gönderebilirim
bunları google earth ta açtım ama çok karışık sizin önerebılecegınız yerler ve koordınatlarını vermenız mümkünmü?erdalyaman' Alıntı:O bölgeye yakın birkaç çalışma ekliyorum
Bu gpx formatını neyle acacagım?bende navıa navıgasyon cıhazı var..kullandıgım programda ıgo8..sadece koordınatları acabılecegım bır yazılımla göndermenız mumkunmu?erdalyaman' Alıntı:İçinden bir bölüm seçip gpx formatında ekliyorum. Kelebek vadisine yakın bir noktadan başlayıp, bir ring yapıp aynı yere dönüyor.
erolkan' Alıntı:Bu gpx formatını neyle acacagım?bende navıa navıgasyon cıhazı var..kullandıgım programda ıgo8..sadece koordınatları acabılecegım bır yazılımla göndermenız mumkunmu?