Fethiye'de Offroad alanları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,872

Etiketler
Ynt: Fethiye'de Offroad alanları?

Dalaman havaalanının etrafında yağmur zamanında bolca çamur olur. Ama Forester ile girilmez. Tek araç hiç girilmez !

Yanlış hatırlamıyorsam aracınız sürekli 4 çeker , 4LO konumu yok... Bahsettiğim bölgede çok fazla çamur olur. Forester'a uygun bir arazi değil. %100 kilit , extreme çamur lastiği vs. lazım. iyi günler.

darktreys' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam aracınız sürekli 4 çeker , 4LO konumu yok... Bahsettiğim bölgede çok fazla çamur olur. Forester'a uygun bir arazi değil. %100 kilit , extreme çamur lastiği vs. lazım. iyi günler.
evet aracım awd ve arklarda Lsd var..anladıgım kadarıyla buraya grandjeep türü araclarla girmek lazım..benım için başka bıldıgınız Fethiye yada Antalya civarlarda başka yerler varmı?

Antalyada Forestera uygun yerleşim yerlerine yakın Lara plajı var kum , orman ve tepelik alanlar.

O bölgeye yakın birkaç çalışma ekliyorum

Ekli dosyalar

• FETHÄ°YE -a.kml
    149.1 KB · Görüntüleme: 347

erdalyaman' Alıntı:
O bölgeye yakın birkaç çalışma ekliyorum
bunları google earth ta açtım ama çok karışık sizin önerebılecegınız yerler ve koordınatlarını vermenız mümkünmü?

İçinden bir bölüm seçip gpx formatında ekliyorum. Kelebek vadisine yakın bir noktadan başlayıp, bir ring yapıp aynı yere dönüyor.

Ekli dosyalar

• fth1.gpx
    20.5 KB · Görüntüleme: 358

erdalyaman' Alıntı:
İçinden bir bölüm seçip gpx formatında ekliyorum. Kelebek vadisine yakın bir noktadan başlayıp, bir ring yapıp aynı yere dönüyor.
Bu gpx formatını neyle acacagım?bende navıa navıgasyon cıhazı var..kullandıgım programda ıgo8..sadece koordınatları acabılecegım bır yazılımla göndermenız mumkunmu?

Yanıklar beldesinden yeşil vadi tarafına doğru girdiğinizde hafif offroad ve stabilize yollarla dağlara doğru çıkabilirsiniz...
tek araç gidebileciniz yerler buralar... çok güzel su geçişleri var fakat tek araç denemeyin derim iyi eğlenceler...

erolkan' Alıntı:
Bu gpx formatını neyle acacagım?bende navıa navıgasyon cıhazı var..kullandıgım programda ıgo8..sadece koordınatları acabılecegım bır yazılımla göndermenız mumkunmu?

Sanırım sizin cihaz mevcut yolları içeren bir programla çalışıyor, dışarıdan yükleme olanağı yok. Bu nedenle kayıtlı yolların bittiği yerden başlayan rotalar için size gps cihazı gerekiyor. ???

serik ilçesi akbaş köyü etrafında dağ yolları var eğer gezmek isterseniz 30.09.12 pazar günü düşündüğüm bir rota var uygun arkadaş bulursa çıkacağım.ayrıntı için tlf.0532 460 56 46 saygılar

Face de "Fethiye Offroad"diye kullanıcı açtım..orada buluşmak dileğiyle arkadaşlar...Dernek kurmak için şartlar neler acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR