Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hülagü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,282
H

hülagü

Ziyaretçi
temmuzun ortalarında 15 günlüğüne 3 arkadaş fethiye ye gitmeyi düşünüyoruz fakat çadır kurulan merkezlere de para vermek istemiyoruz çünkü yok. çünkü öğrenciyiz. neyse. güvenlik açısından nasıl oralar yani gasp, yol kesmeler, falan o tür şeyler oluyor mu güvenli mi eğer bildiğiniz o açıdan güvenli başka bir yer varsa fethiye tercihimizi değiştirede biliriz. lütfen bu konuda yardımcı olun. aslında benim pek kaygım yoktu fakat çevrede ki arkadaşlarım çok kaygılandırdılar beni.

Etiketler
Ynt: Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun

Kardeş, o bölgede cenderme pek izin vermiyor kamp alanı dışına çadır kurmaya hem güvenlik açısından hemde kötü amaçlarla orda burda çadır kuranları engellemek açısından. Orda uygun fiyatlara kamp alanları bulabilirsiniz aslında. Hem tulvalet su sıkıntınız olmaz hemde gönül rahatlığı ile çadırınızı kapatıp denize, sahile yada kızların peşine gidebilirsiniz. Tam olarak nereye gideceğinizi bilmiyorum ama biraz dolaşırsanız uygun bir yer bulabilirsiniz. Şunu da tavsiye edebilirim kamp alanı yakınlarına veya sınırlarına da kurmayı deneyebilirsiniz en azından insanlara yakın olsun.

Merhaba,Fethiye'ye gittiğinizde,Çalış Plajını bulun,şehir içinden oraya minibüsler kalkıyor. Ya da günlük tur teknelerinin kalktığı yerden kalkan ve Çalış'a giden, genellikle oralarda yaşayan yabancıların ilgi gösterdiği şehir içi ulaşım tekneleri var. Onlarla ulaştığınızda kayıktan indiğiniz noktadan yaklaşık üçyüz metre sonra Okaliptüs ağaçlarının altında kamp yapabileceğiniz bir alan var.
Jandarmanın nasıl davranacağını, izin verilmesi konusu bimiyorum. Ama ben yıllardır yazları Fethiye'ye giderim,şimdiye dek bir kez basit bir hırsızlık olayı duydum.
Havaların yağışlı olması nedeniyle bu yıl henüz gidemedik. Sanıyorum önümüzdeki hafta yola çıkarız.Yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

İzmir'den selamlar.

Ağustosun sonu gibi biz de Fethiye'ye doğru yola çıkıcaz, @derindeniz1, bilgi için teşekkürler.

öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.
acaba çadır kurmak için ücretler ne kadar orada imkanlar çok önemli değil benim için önemli olan ucuz olması. günlük ne kadar ve ücretlendirme kişi başı mı yapılıyor. yoksa kurduğun çadır sayısı kadar mı ?
yani; üç kişi üç çadır kurduğu zaman günlük ücret X olsun.
üç kişi tek çadır kurduğu zaman günlük ücret Y olsun.
soru şu ki; X=Y mi yoksa X>Y mi. hangisi doğru oluyo.

fethiye de birçok kamp alanı gönül rahatlığı ile çadır veya bungolaw seçenekleri mevcut..
fethiye merkezde kesinlikle yok.ben size seçenekleri sunayım ...1.ölüdeniz de SUGAR BEACH var.çok nezih ve kaliteli bir kamp alanı 2.ölüdeniz den tekneyle yaklaşık ulaşım 40 dk. KELEBEKLER VADİSİ burası ayrı bir cennet görmediyseniz mutlaka tercihiniz burası olsun...3.ölüdenizi geçip KABAK KOYU na giden yollu takip ederseniz yolun sonunda ya 30 dk. dağdan patikadan ineceksiniz yada araç servis kullanacaksız buarad kamp alanları 3-4 adet zevk ve kesenize uygun birini kullanacaksız..ayrıca yol üzerinde GEORGE HOUSE bungolawları da tercih sebebi oalbilir denize uzak ama havuzu var ara dilenme oalbilir sizin için..iyi tatiller

Size tavsiyem, mutlaka bir kamp alanı tercih etmenizdir.Başta güvenlik ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için.Fethiyede tavsiye edeceğim yerlerin başında Katrancı koyu olablilir.Buyıl fiyatlarda pek bir değişiklik yapmamışlar.4 kişilik konaklama +elektirik 22 tl.Kişi hesabını buna göre yapın.Ayrıca tüm ihiyaçlrınızı ( market ve manav vb...)buradan temin edebilirsiniz.Sahili güzel ve temizdir.Fethiye'ye sürekli minibüs var.Ama benim favorim ,Marmaris Datça arasında Hiarönü mavkiinde İnbukü Kamp alanıdır.Orasını anlatmaya kelimer yetmez.Benim bir numaram......

buttim16' Alıntı:
Size tavsiyem, mutlaka bir kamp alanı tercih etmenizdir.Başta güvenlik ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için.Fethiyede tavsiye edeceğim yerlerin başında Katrancı koyu olablilir.Buyıl fiyatlarda pek bir değişiklik yapmamışlar.4 kişilik konaklama +elektirik 22 tl.Kişi hesabını buna göre yapın.Ayrıca tüm ihiyaçlrınızı ( market ve manav vb...)buradan temin edebilirsiniz.Sahili güzel ve temizdir.Fethiye'ye sürekli minibüs var.Ama benim favorim ,Marmaris Datça arasında Hiarönü mavkiinde İnbukü Kamp alanıdır.Orasını anlatmaya kelimer yetmez.Benim bir numaram......

Katrancının fiyatı nedir. rica etsem. bir 25 tl duydum ama çadır başımı kişi başi mi, biliyorsanız size zahmet....

saygilar...

Katrancı,Fethiye'ye gelmeden ana yola yakın,orman içi kamp yeridir.Her türlü olanak vardır,denizi de çok düzeldir. Geçmiş yıllarda arkadaşlarımız orada üç ay kadar süreyle her yıl kamp yapıyorlardı. Onları günübirlik ziyarete gittiğimizde çevreyi gördüm. Ama ücret konusunu bilmiyorum.

Yalnız haftada dört gün değişik yerlerde pazar kuruluyor,fiyatlar özellikle ''köylü pazarı''diye adlandırılan günde çok uygun.

Selamlar, sevgiler.

Merhaba Arkadaşım,

Fethiye deyince benim aklıma direk Kelebekler vadisi geliyor.
Fiyatları çok bilmiyorum ama sizi çok yoracağını düşünmüyorum. 2 yıl önce ben de kız arkadaşım ile gitmiştim. Çok güzel huzurlu bi yer...
Tavsiye ederim :smiley:

Fethiyede kamp yerlerinin geneli kişi başı 40TL falan, kelebek , kabak koyu vs. bunların haricinde nereleri tavsiye edersiniz? Kafamıza göre kamp atacağımız yerler varmıdır nasıldır bilen giden gören gezen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR