hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 14 Şub 2009 #17 Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... Video yokmu o sesi yeter makinanın..
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 3 Mar 2009 #18 Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... Madem pist resimlerini ekliyoruz bende varım. Pist F1 pisti ama benim araç 4x4 man kamyon Yarıştan sonra tur atmamıza izin verdiler allahtan devirmeden bitirdik. Kamyon 200.000 avroya zimmetli fiyatı ile ikinci el ferrari alınır belki
Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... Madem pist resimlerini ekliyoruz bende varım. Pist F1 pisti ama benim araç 4x4 man kamyon Yarıştan sonra tur atmamıza izin verdiler allahtan devirmeden bitirdik. Kamyon 200.000 avroya zimmetli fiyatı ile ikinci el ferrari alınır belki
semsoylu Secret Doctorine Of Life Mesajlar 142 Tepkime Puanı 0 Web www.naplesnet.com 18 Ağu 2009 #19 Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... bunlar benzin canavarı, bakım masraflarıda öyle, bir corvette veya nissan gt-r'la mukayese ederseniz sizce nasıl. istanbulda bir tane 720 hplik GT-R varda 13snde 250'ye çıkıyormuş. herhalde bunları geçer gibime geliyor.
Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... bunlar benzin canavarı, bakım masraflarıda öyle, bir corvette veya nissan gt-r'la mukayese ederseniz sizce nasıl. istanbulda bir tane 720 hplik GT-R varda 13snde 250'ye çıkıyormuş. herhalde bunları geçer gibime geliyor.