Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,315
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Vahted ağbi hoşgeldin....Ne iyi ettin geldin... :smiley:
Feroza sevenlerin kadrosunda eksik vardı şimdi tamam oldu galiba....
;)

Etiketler

Vahdet bey, yada Abi desem daha dogru,

Aramiza hosgeldin. Bende EDİRNE liyim, Gerci BABAM ve ailesi coook 1893 harbinde Bulgaristandan Edirne uzunkopruye yerlesmisler .
eh bende Dolayisiyla Baba memlektli olmus oluyorum.
Bu arada gecen hafta sonu yapmis olduugumuz etkinlik Sari GAZOS ve Domates salatasi icin degerdi.

saglikla kalin.

Tge.

dostlar;

şu ferozacıların pazar günü kahvaltı ve ardından sucukekmek li doğa yürüyüşü nedir açıklama bulamadım veya yeni olduğum için çözemedim olayı???

bilgi kim verebilir?

Vahdet Bey günaydın.
21 Mart Pazar Sabahı saat 9oo da Beylerbeyi Sarayı girişinde arkadaşlarla buluşuyoruz.Burada yapılacak kahvaltı ve sohbetten sonra Ömerli tarafında araziye çıkmayı planlıyoruz.Burada birçok arkadaşımızla ilk defa yüz yüze görüşmüş olucaz.Sizi de bekliyoruz.Araçsız gelirseniz sizi karşılarız.Arabalarda yerimiz çok.Güzergah için harita ilave edicem topiği takip edebilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

Şu sarı GAZOS'un mutaviyatını ve Traktör meselesini merak ettim. Pazar günkü buluşmada sarı GAZOS olacakmı, ayrıcanaTraktör'e ihtiyacımız kalacakmı?
Saygılar
Ersan

Arkadaşlar iyi günler. :smiley:

Buluşacağımız yerin krokisini aşağıda göstermeye çalıştım.
İstanbul-Trakya yakasından gelirken 1. köprüden çıkınca hemen sağa yaklaşınız (Sağdan bağlanan Metrobüs yoluna Dİkkat ! ) sağda ilk ayrılan (Üsküdar) yoluna giriniz. 200 mt. sonra sapaktan sağa asağa ayrılan yoldan inerek çevre yolunun altından geçiniz ,hemen geçişteki yol ayırımından sağ taraftakinden devam ediniz(Dikkat sola girerseniz boğaz köprüsüne gidersiniz) 150 mt. aşağıda ışıklar var sol üsküdara gider.Siz düz aşağıya doğru devam ediniz.Yaklaşık 300 mt. sonra Beylerbeyi Sarayı Karşınızda.Sağa dönmeyin(Boğaz yoludur) Dikkatlice sol tarafınızda kalan Otoparka dönünüz.Anlatması uzun oldu ama aslında kolayca ulaşabilirsiniz.Ben saat 8.30 dan itibaren bekliyor olucam.

Sevgi ve saygılarımla.
Tayfun Sözer.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC05325.jpg

DSC05329.jpg

DSC05327.jpg

Arkadaşlar Üsküdar'a kadar gitmişken şu aracada bakarmıyız hep beraber. :D Hep beraber gidersek belki adamlar tırsar indirimde yaparlar ;D

http://www.sahibinden.com/klimali_1_6i_4x4_feroza_sx-51WQQaXQQ22915649WQQpXQQdisplayitem

Sevgili ceyhun.
O araç Altunizadede Daihatsu Bayiinen satılık.Yaklaşık 5 ay önce de satışda idi.Şimdi yeniden satışa koymuşlar.Benim aracı almadan bakmıştım.Benim gittiğim servisdeki ustam o araç kazalı demişti.Sağ ön çamurluk değişmiş yazmışlar ama benim hatırladığım kadarı ile sol kapı,sol ön çamurluk ve tampon işlem görüp boyanmıştı.Bildiğiniz bir usta veya anlayan arkadaşlarla bakıp okey alırsak o fiyatı 1000 Tl. aşağıya çekebiliriz sanırım.İyi tarafları doğru ise Km.düşük,1997 model,Enjeksiyonlu,yeni boyanmış,lastikler yeni gibi duruyor.Başka araçlar da bakılabilir.Pazar günü gelebiliyorsanız daha ayrıntılı konuşabiliriz.

Sevgiler,
Tayfun Sözer

Maalesef bildiğim bir usta yok. Feroza'dan anlayanlar da sizlersiniz. Sizlerin fikri benim için önemli. Siz bakıp beğenmediyseniz fazla ümitlenmeyeyim ozaman. :'(

Ceyhun Bey aşağıdaki linkte Bursada bir araç var.Doğru ise ,boyanmamış,Km 85.000 ,bakımları muntazam yapılmış,garajda muhafaza edilmiş,içi temiz,lastikler yeni görünüyor.Araç satın almak için uzakta sayılmaz.Bir baskın yapılıp yerinde görülebilir.

Sevgiler
Tayfun Sözer

http://www.sahibinden.com/1993_daihatsu_feroza_1_6_4x4_orjinal_daha_iyisi_yok_-76WQQaXQQ22319320WQQpXQQdisplayitem

Demir Bey,

İkinci el araba almak bir şans işidir, ortağım ikinci el çok az kullanılmış Honda Accord almıştı, almadan önce Honda servisine götürüp bir bedel ödeyerek inceletmişti, 2 yıl boyunca Honda aracın bazı parçalarını garanti kapsamında değiştirdi, daha sonra bütün Honda servislerinin bilgisayları ana servise bağlanınca aracın ciddi bir kaza sonucunda sigorta tarafında pert edildiği çıktı. Demem şu ki yetkili ve etkili servis bile aracın ciddi hasarlı olduğunu anlayamadı. Bence ikinci el araba alacaksanız güvendiğiniz bir tanıdığınızdan alın yada şansınıza güvenin.

Saygılar

Ersan

Ceyhun Bey.
Ersan bey çok haklı.Sıfır araç almıyacaksanız iş biraz şansa kalıyor.En önemli ip ucu aracın boyanmamış olması.Ona bir şey yapamıyorlar.Ne kadar zımparalayıp ince boya atsalar da Fabrikada robotlarla atılan boyanın 2-3 katı kalınlıkta oluyor ve basit boya ölçerler bunu rahatlıkla tesbit edebiliyor.Gerçekten boyanmamış aracın kazasız olduğunu varsayarsak,böyle bir ferozanın çok sağlam diğer aksamından korkulmaz diye düşünüyorum.Yıpranmamış aracın döşemeleri ve genel duruşu da kendini belli ediyor.

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

tayfunsozer' Alıntı:
Ceyhun Bey aşağıdaki linkte Bursada bir araç var.Doğru ise ,boyanmamış,Km 85.000 ,bakımları muntazam yapılmış,garajda muhafaza edilmiş,içi temiz,lastikler yeni görünüyor.Araç satın almak için uzakta sayılmaz.Bir baskın yapılıp yerinde görülebilir.

Sevgiler
Tayfun Sözer

http://www.sahibinden.com/1993_daihatsu_feroza_1_6_4x4_orjinal_daha_iyisi_yok_-76WQQaXQQ22319320WQQpXQQdisplayitem

Tayfun bey sahibinden.com'a hergün bakıyorum. o aracı da görmüştüm ama benim için klima olmazsa olmaz. Bu nedenle sx modeline ancak bakabilirim.

Ersan bey ikinci el konusunda çok haklısınız.

Yine karamsarlığa kapıldım ??? Allah gönlümüze göre verir inş.

Saygılar
Ceyhun DEMİR

Kaporta hasarı çok önemli değil diye düşünüyorum. Önemli olan yürüyen aksamın sağlam olması. Yanlış mı düşünüyorum.

Şuna da dikkat Çekmek lazım.Ferozayı almadan önce Ataşehirde bir suzuki bakmıştım.İlanlarda ilk sahibinden,boyasız,servis bakımlı yazıyor idi.Gittiğimizde ölçtük aracın üstünde kat kat boya çıktı.İlk sahibi meydanda yok ,galerici almış satıyor,nerde servise girdiğine ilişkin hiç bir bilgi yok.Galerici özür diledi bilgileri yanlış yazdığını değiştireceğini söyledi .Ama açıklamalar değişmeden ilan devam etti.Bursadaki Feroza da galeriden ? :smiley:

Sevgiler
Tayfun Sözer

Ceyhun Beycim.Tanıdık birinden alırsanız kaportanın eziği boyası önemli değil.Aracın geçmişi bilinmiyorsa boyanmış aracın önemli bir kaza geçirmiş olması her zaman mümkün.Yoksa boya önemli değil.Benim aracım boyasız çizikleri ezikleri var ama 16 yaşında olmasına rağmen hiç çürük yok.
Klimaya gelince SE modellerde de klima var.Diğerlerini arkadaşlarımıza sormak lazım.
Sevgiler.
Tayfun Sözer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.