Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 1993 model feroza var ve bulundugum ilde feroza parcası olmadığından sıkıntı çekiyorum. Benim sağ büyük makas kırık ve bulamıyorum acaba nerde bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
yada istanbul ana servise bir sorarsanız verimli olur..
Yetkili servis Özay Oto Daihatsu Adres : Atatürk Cad.Özkayabaşı Ap.No:50/14 Küçükyalı Maltepe - İSTANBUL Telefon : 0216 388 88 77 - 0216 388 90 00
Abi eşekkürler sizin vermiş olduğunuz adresteki arkadaşa ulaştım ve makasları aldım hem uygun fiata hemde cok hızlı bir şekilde geldi. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
feroza çok güzel bir araba, yeni ferozacıyım, gerçekten çok severek kullanıyorum ama parça konusu korkutuyo gerçekten.İnşallah sayenizde aşarım diye düşünüyorum.saygılar
vallaha 3 yıldır biniyorum en ufk bir parça sıkıntısı yaşamadım geçen hafta motor yaptırdım 2000 tlyi buldun bistonlardan keçelere devridaime kadar değişebilecek herşeyi ldım japon olarak taktırdım dünde makas değiştirdim isuzu dmaxın makaslaraı birebir en ufak kesme delme işlemi yapılmadan takıldı ben yukarıda samurai diyecektim yanlış yazmışım neyse en azından parça sorunu yok bence büyütmeyelim kafamızda olmayan parçaları sadece yansanayi kaporta aksamı gerisi mevcuttur