feroza yardım !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter22vt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,529

hunter22vt

Yeni Üye
Yer
edirne
sevgili dostlar,kabahatimiz büyük,tutkumuzu ilimizde tek numune gibi feroza sahibi olmakla beraber,bizi ferozacı yapanlarda artık araç değiştirdi.:smiley: :smiley: :smiley:

aracıma yaz bakımı yaptırmak istiyorum ama parça sorunu olucak sanırım.
arka fren balatalarını çaktırmak suretiyle halletmiş olmakla birlikte bakım sırasında ön fren diskler gerekecek,beraberinde distrübütör kapağı ve takım halinde buji kablolarımıda yenilemek istiyorum.
birde keyfe keder,sol kapı iç açma kolu alt tablası bende kırık,yenilersek göze hoş görünecek.

nerde nasıl kaça bulabiliriz?yardımcı olabilecek dostlar varsa sevinirim.

sağlıcakla...

arac bilgilerim gerekirse;

feroza EL II 93 model

Etiketler
Ynt: feroza yardım !!!

1-Rıdvan Turna ( Sergen Oto )
Cep: 0532 462 85 76 Dükkan: 0212 649 26 20 www.sergenoto.com
Adres: Karadeniz mah. Ziya Gökalp cad. No: 3/7 Gaziosmanpaşa/İST.

2-Hakan Ataman Ataman Ticaret 0 532 2820523 ...

3-yıldız otomotiv
ADRES: Organize san. bölgesi güngören bağcılar san sit 23 blok no:58 (yıldız 2 motor yenileme arkasi) iktelli istanbul
telefon numarası: 02125497003/02125497004
tel &fax: 02125497004
cep:05552504350 (avea) hasan çakır
05444543798 (turkcell) hasan çakır
05553029217 (avea) taner perk

4-ÇELEBİOĞLU OTOMOTİV servis yedekparça 0 264 275 05 35 cep 0 532 334 71 75

usta ismail beyin dediği gibi istanbulda rıdvan size yardımcı olacaktır inşallah hemen halledersin . 8) 8) 8)

ilgi gösteren sevgili dostlar,ve özellikle dalcı salih bey kardeş :smiley::smiley::smiley:

bende biliyorum bazı adresleri ama eğer o rıdvan ustayı elime geçirirsem asıl saz nasıl çalınacak bende ona göstereceğim :smiley::smiley::smiley:

sevgili abileri ben sana yarım saat içinde döneceğim deyerek bi haftadır döne döne mevlevi oldular sağ olsunlar.
yoksa yok yere topik açıp milleti telaşa vermezdim :smiley::smiley::smiley:

ilginize tekrar teşekkür ederim...

İstanbul dışından ararsanız rıdvan usta nın tavrı o sanırım çünkü aynı durumla bende karşılaştım sen ferruh çelebi ile göürşürsen sana sonu kadar yardımcı olur 05323347175 saygılar

DAIHATSU KAYALAR
Adres : D-100 Karayolu üzeri N.167
Telefon : 0264 276 40 70
Biz buradan bazı eksiklerimizi temin etmiştik..

Sanatım ve insanlığım gereği her daim elimden geldiği kadar insanlara yardımcı omuşumdur menşeği memleketi cok önemli değil türkiyenin her yerinden dost ve arkadaşlarım olmuştur bu meslek konusunda. İnsanlara hizmete varım ama asla namkör insanlara değil kimseyede daihatsu konusunda taahütüm yoktur.Günlük askari 50 kiiyle daihatsu ve 4x4 lerle ilgili konuşmam vardır telefonla.Anlayışlı anlayışsız herkes yazar çizer burada nihayetinde ben parçacı değilim bazı insanların işine gelir gelmez bu benim sorunum değil kimse kusura bakmasın. Bu işi 100 lerce yapan var bildiklerimi dileyen insanlara aktarırım herkesi memnun etmeniz mümkün değildir ama yazarken başkalarını çizmek hiçte sportmence bir davranış olmasa gerek diye düşünüyorum. Saygılar Rıdvan Usta

sorun çözülmüştür,ilgilenenlere teşekkürler.

sağlıcakla...

not: ilk işim ferozadan(çok sevememe rağmen) ve bazı gereksiz dertlerden kurtulmaktır.

beniimle değilde feroza ile ilgilenenlere önemle duyurulur...

sanırım bir alınma söz konusu ama ben yaşadığımı bilirim kim ne derse desin, çok önemli değil, herkese saygılar sunarım............................................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.