FEROZA İÇİN VİNÇ ALMAK İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,058

Etiketler
Ynt: FEROZA İÇİN VİNÇ ALMAK İSTİYORUM

sanırım topik te kimsenin fikri yok yada beni seven yok anlamadım, yada soru çok saçma ama manavgat ta tek feroza bende iken bir arkdaşım daha aldı ve sadece 2 kişiyiz arkadşlar bazen tamir ettirmekte zorlanıyoruz kusura bakmayın sorularımız için bilgisi olan arkadşlardan sadece tavsiye veya bilgi istemiştim.saygılar

Ali bey bu vinc konusu form içinde bir cok kez işlendi herhalde ondandır insanların şunu yada bunu al demeye cekinir olması ben size yüzeysel bilgi vereyim alıcagınız vinc aracınızın agırlıgının 2.5 katı olursa verimli calışır daha büyünü alın kücügünü almayın şu anda piyasada bir birinin muadili cin malı vinclerin hepsi aşagı yukarı aynı özelliktedir siz fiyatı uygun olanı tercih edin yada fiyat içinde en cok özellik sunanını alın derim mesela sentetik halat uzaktan kumanda gibi profesyonel anlamda vinc kullanacaksanız warn yada süper vinci tercih edin fiyat olarak cin mallarının üç katı civarındadır

Ali bey telefonla konuştugumuz gibi..

Ferozaya ait jantların takılı hallerinin fotograflarını gönderiyorum.

[attachment=2]

[attachment=3]

IMAG0147.jpg

FEROZAM (221).jpg

bir kullanıcı olarak gerek satıcı firma gerek saglamlık ve fiyatı açısından sitemizinde sponsoru olan POWER VİNCH tavsiye ederim
sentetik halatlı olması can güvenligi açısından tartışılmaz güvenli fiyatıise çelik halatlı vinçlerdende ucuz 4 5 ay oldu kullanıyorum en ufak bir sıkıntı yaşamadım beni hiç mahçup etmedi 2 cj birden vinçledim ayılma bayılma yok
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72270.0

bendede t max 6500 var tavsiye ederim bizim ferozalara gayet iyi .vinç montaj resimleri zaten var topikte bakarsanız daha iyi izlenim edinirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri