Feroza Aşkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,870

ALİ ÖZEN

Bazen dağlar çağırır...
Yer
ANTALYA/MANAVGAT
sevgili arkadaşlarım lada nıva tutkunu ve kullanıcısydım aracımı sattım.ferozayı çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor ve rahatsız oluyorum.en önemlisi aracın parça sıkıntısı olduğu yönünde.şu anda bir feroza buldum 96 model ve çok temiz bir araç.bu aracı kaçırmak istemiyorum ama bazı arkadaşlar kafamı karıştırıyo, özellikle parça bulamazsın diyorlar.bu araç hakkında bilgili arkadaşlar var aramızda lütfen banda biraz bilgi verirmisiniz? nasıl bir araçtır, arıza durumu nedir , parça nasıl bulabilirim.ben antalya manavgatta yaşamaktayım ve avcıyım.feroza burada çok olmadığı için güvenemiyorum kendime.bu aracı çok sert arazide kullanmayacağım zaten.yardımcı olursanız sevinirim.telefonum 05325527502 saygılar...

Etiketler
Ynt: Feroza Aşkı

Ali Bey,

Feroza'yı ilk aldığımda motor üst kapğında çatlak vardi ve benden önceki sahibi aliminyum kaynağıyla tamir ettirmişti, bana bir sıkıntı yaratmadığı halde değiştirmek istedim, İkitelli'de ki bir çıkmacı elinde iki tarafında kaynağı olan parçaya 250 TL istemişti (benimkinde tek çatlak vardı), bende Daihatsu'nun merkez servisini aradım, ellerinde olmadığını sipariş edilmesi halinde 20-30 gün içinde getirdiklerin söylediler, fiyatıda 225 TL idi. Servisle yaptığım görüşmede Feroza'nın çok giden ve kritik parçaları stokladıklarını, aksilik durumunda 20-30 günde parçanın temin edilediğini söylediler. Ben merkez servis politikasını değiştirmezse, parça sıkıntısı çekeceğinizi zannetmiyorum.
Şimdiye kadar hiç parça sıkıntısı çekmedim, zaten pek ihtiyacımda olmadı. Feroza severek kullandığım bir araç, gitmek istediğim her yere götürüyor, tabii uygun lastik ve donanımla. Tek sıkıntısı LPG tüpü olunca bagaj bir hayli küçülüyor.

Saygılar

Ersan

teşekkür ediyorum arkadaşım sanırım ben bu ferozayı alacağım çünkü her türlü sıkıntımda yanımda olacak arkadaşlar bu forum da mevcut yardımlarınız içi teşekkür ederim.saygılar

Bazı arkadaşlar yerli otomobil ile kıyaslamaya kalkıyorlar :smiley: parça sıkıntısı ben'de hiç yaşamadım bu zamana kadar;daha yeni termik fan ve termostat değiştirdim(kendi hatamdan kaynaklı) bir spariş ile bir gün'de elimde oldu(bolu,'da);herhangi bir parça sıkıntısı çekmedim ve çekmedik(mudurnu ofroad'dan murat arkadaşımız rektefiye yaptırdı)..
Bence iyi bir tercih;keyif alacaksınız kullanımdan..

DSC_7071.jpg

Katılıyorum....

bu fiyata bu kadar özellikte başka var mı ?

alanın memnun kalacagı bir araç...

Ferozamı alana kadar 5 tane niva kullanan birisi olarak söylüyorum,pişman olmayacağınız bir araç.
Size tek tavsiyem iyice inceleyip temiz bir araç satın almanız.Temiz bir araç bulursanız kesinlikle üzülmessiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.