Fatsa ve Samsun Off-Road Kulüpleri İteniçi Kamplı Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan **FatsaOffRoad** Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,129
Ynt: Fatsa ve Samsun Off-Road Kulüpleri İteniçi Kamplı Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Video, kısa ama bence hoş.

th_itenici.jpg

Etiketler
Ynt: Fatsa ve Samsun Off-Road Kulüpleri İteniçi Kamplı Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Arkadaşlar resimlere bakılırsa güzel eylendiğiniz belli oluyor,paylaşım için teşekkürler.

karadeniz coştu birkere :D

paylaşım için tekekkürler.

vallaha çok harikaydı diğer tatlı ve güzel resimleride koysalarda hatta videoları bi görseniz deli olunmayacak bi hal de değil inanın ki çok eylendik ve güzel oldu harikaydı FATSALI Cılgın CJ5 Ci KATAR

ne demek sacit abi biz fatsa lı olarak sizleri misafir ettik ve ağırladık bu karadeniz hakınınnasılbi karekterde oldunu ortaya koyuyor gene bekleriz KATAR

Sinop, Fatsa, Samsun Karadeniz coşmuş, gidiyor.Çok güzel olmuş, teşekkür ederiz..

coşan coşana haydi jeep sevenler çosmanın zmanı geldi de geçiyo bile

kamplı geziniz heyecan ve keyif verici geçtiği paylaştığınız fotoğraflardan belli oluyor ancak; 1.sayfanın aşağıdan yukarı doğru 4.fotoğrafına bakılırsa doğa severler olarak bu turlü davranış ve hareketleri yapmamamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak gerekliliğini düşünüyorum paylaşınız için teşekkürler.

Ne Alaka ki şimdi bu biz doğanınneyini bozuyoruz karın üstünde gezmek sudan geçmek yada camurun içinde oynamak doğayı bozuyosa o zman dünyada insanlar hiç yaşmasın doğyı seviyoruz sevmesek biz jeeplerle oynamak değil elimizde bi kazma kürek bişeyler açar söker keser ekler eşeriz biz ne yapyoruz da doğayı bozuyoruz aynen sizin gibi ordu valiside konuşmuş neymiş de jeep şenli yaptırmıcakmış hdi görelim ben bu ülkede yaşıyosam vergimi veriyosam tükyanımda çalışıyosam her denilene uyuyosam onlar kim kide bunu bu şekil konuşuyo doğayı bozuyormuşuz siz gözünüzü açında doğayı gerçekten bozan kazı yapan kaçakcılara bakın dönün arkanıza bakın bide aynaya bakın kimse bu konu için böle konuşmasın o kadar seviyosanız doğanızı gidin yaylalarda bekçilik yapınnn ben anlayamıyorum doğanın neyine zarar veriyoruz neyini bozuyoruz ben hep burdayım FATSALI CILGIN CJ5 ci KATAR M.K.P. Mah Plevne cad. Bölge Sorumlusu

KATAR' Alıntı:
Ne Alaka ki şimdi bu biz doğanınneyini bozuyoruz karın üstünde gezmek sudan geçmek yada camurun içinde oynamak doğayı bozuyosa o zman dünyada insanlar hiç yaşmasın doğyı seviyoruz sevmesek biz jeeplerle oynamak değil elimizde bi kazma kürek bişeyler açar söker keser ekler eşeriz biz ne yapyoruz da doğayı bozuyoruz aynen sizin gibi ordu valiside konuşmuş neymiş de jeep şenli yaptırmıcakmış hdi görelim ben bu ülkede yaşıyosam vergimi veriyosam tükyanımda çalışıyosam her denilene uyuyosam onlar kim kide bunu bu şekil konuşuyo doğayı bozuyormuşuz siz gözünüzü açında doğayı gerçekten bozan kazı yapan kaçakcılara bakın dönün arkanıza bakın bide aynaya bakın kimse bu konu için böle konuşmasın o kadar seviyosanız doğanızı gidin yaylalarda bekçilik yapınnn ben anlayamıyorum doğanın neyine zarar veriyoruz neyini bozuyoruz ben hep burdayım FATSALI CILGIN CJ5 ci KATAR M.K.P. Mah Plevne cad. Bölge Sorumlusu

bence de ya doğanın bozulmasıyla ne alakası var jip kullanıp böle gezi yapmayan bu sitede yoktur gezilere bakarsanız zaten hep yakın şeyler var hem 4. foto da ne olduğunu ben halen anlayamadım ağaç kesmemişler arabayı strapsız ağaca vinçlememişler napmışlar araçları yanlış mı park etmişler daha 17. mesajınız sitede yenisiniz öğreneceğiniz çok şey war bu siteden özellikle offroad a bakış açısı olarak öğreneceğiniz çok başlık var ilgilenirseniz ii olur

Fatsalılara sahsım adına, karsılıksız misafirperveklikleri icin cok tesekkurler. Bitmez tukenmez et stokları dagda olmanın keyfini bir kat daha arttırdı. Elinize saglık. Misafirperverligineze hayranlık duydum. Hersey icin tesekkurler.

GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ. OFFROAD ÇILAR COŞTUU!!!!1 ;) :smiley:

Sevgili Kamil Bey
Bahsettiğiniz fotoğraf sanırım bu.

081.jpg

Bizler, hepimiz her ne kadar doğayı egsozlarımızdan çıkan CO ile zehirliyor olsakta, doğayı korumak için elimizden gelen herşeyi yapan, doğayı seven ve asıl mirasımızın ne olduğunu çok iyi bilen insanlarız. Bu fotoğraftaki araba da benim arabam. Ben o güçlü ağacın köküne ya da kendisine zarar verdiğimi açıkçası düşünmemiştim, ancak kibar uyarınız için teşekkür eder, özür dilerim.

amacım birilerini üzmek yada kırmak değil yapılmaması gereken hareketlerede yorum ifade etmek durumundayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.