Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,712
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

çagrı merkezi çalışanıyım şuanda ne hissettigimi bir Allah bir ben bilirim. mektubu okuyunca çagrı alamaz hale geldim...

Etiketler

Yine çok derinden hüzünlendim, Rahmetli Faruk'la aştığımız yollar gözümden, yüreğimden aktı gitti.... en kısa sürede onun unutulmaz anısına aynı güzellikte ve etkinlikte bir yardım organizasyonu yapmalıyız..

Mekanın cennet olsun Sevgili Faruk..

Sevgili Kardeşim bu mektubu bize ulaştırdığın için teşekkür ederim, mümkünse Sevgili Elife ulaşabileceğim bir adres verebilirsen çok mutlu olurum,

Sevgi ve Saygılarımla,

MKG

mustafa abi elif kars digor dağpınar ilk öğretim okulunda okuyor

cesartimi toplayıp busayfada yazılanları ukumak bana hep zor gelmiştir son 2 sayfa ukuma cesareti yeni buldum ,
ama şu öğrencinin yazdığı mektup ğörmemiştim bitirdi beni akşam akşam ağlattıbeni hala sevgili abimi yokluğuna aışamadım hala biyere gitti gelicek diye bekliyorum.
geçen rüyamda gğrdüm rahmetliyi sarıldık birbirimize kucaklaştık pervene gibi döndük ağlaştık. dediki çoook ğzledim seni dedi, nebileyim rüya bu işte hala etkisindeyim
aracı eşyaları hala bende duruyor allah rahmet eylesin.

:'( :'( :'(

Yüce yaratan herkese böyle sevmeyi, sevilmeyi nasip etmiyor, örnek insan olmak kolay olmuyor.

Bize de nasip olur inşaallah.

Nur içinde yatsın.

Allah tüm sevenlerine sabırlar versin, Faruk abimize gani gani rahmet eylesin Ahmet Ustam...

çok zor elbette, bizim paylaşımımız saatlerle ölçülürken bu kadar derin üzüldük ise sizlerin acısını tahmin edebiliyoruz, ne diyelim, önce dua, sonra sabır, sabır, sabır...

Fatiha'lar Senin İle Olsun Sevgili Faruk Abimiz.

Hafta sonu dükkanın önünde arabasını gördüm sapsarı bir an unutmuşum vefat ettiğini a Faruk abi dedim; durdum o an dank etti arabaya bakamadım; döndüm istanbul'a bu yazıyı okudum hiç bir şey yazamadım; Ama şunu biliyorum onu Elif gibi bir sürü minik yürek hatırlıyor, ve anlatacaklar daha yıllarca ... Çok hüzünlü bir ruh hali Genede Adına yakıştığı gibi Ateş Tanrısı işte..

Bugün Doğum Günün Faruk abi................

Allah Mekanını Cennet Eylesin...

Toprağın bol olsun...

Rahat uyu...