Ynt: Farklı LPG Sistemlerinin Bileşenleri - Karşılaştırmalı
Her aynı araç benzinde aynı tüketimi vermeyeceği gibi, LPG de de vermez. Ama sizin tüketiminiz biraz fazla gerçekten. 60 krş yerine 45 - 50 krş olmalı. Tabii bu kullanıma göre de çok değişir.
Değişen göstergenin pek anlamı yok aslında tüketimle, şamandıra mı değişti acaba? Aslında sistemde arıza yoksa, iş ayarda biter tabii. gaz basıncı, mili saniyeler, sistemin devreye girme ve çıkma ısısı, sistemin devreye gir me ve çıkma deviri. vs...
Görmeden yorum yapmak zor oluyor
Özetle kanımca tüketiminiz hala fazla. Sisteminizin markası nedir? 10.000 km bakımı yapıldı mı?
djizzet' Alıntı:güven bey iyi günler91 model xj sahibiyimn uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum aracı ilk aldıgımda gayet normal bir yakıt sarfiyatı vardı sonradan tank ve samandıra degiştirdim ciddi oranda fazla yakmaya basladı servise gittim tankın ustunde ufak bir gösterge var onu degiştirdi ve bilgisayara baglayıp ayar yaptı biraz daha az yakıyor fakat yinede yakıt sarfiyatı çok yuksek 100 tl gaz ile 165km gidiyor sizce normalmi acaba şimdiden tesekkur ederim
Her aynı araç benzinde aynı tüketimi vermeyeceği gibi, LPG de de vermez. Ama sizin tüketiminiz biraz fazla gerçekten. 60 krş yerine 45 - 50 krş olmalı. Tabii bu kullanıma göre de çok değişir.
Değişen göstergenin pek anlamı yok aslında tüketimle, şamandıra mı değişti acaba? Aslında sistemde arıza yoksa, iş ayarda biter tabii. gaz basıncı, mili saniyeler, sistemin devreye girme ve çıkma ısısı, sistemin devreye gir me ve çıkma deviri. vs...
Görmeden yorum yapmak zor oluyor