Farklı Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ashil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,959

ashil

Yeni Üye
MERHABA NETTE DAHA ÖNCE UNİMOG DİFERANSIYELI TAKILMIS LR LER GORMUSTUM
110 2,5 BENZİNLİ DEFENDERE UNIMOG DİFERANSIYELI TAKMAK MUMKUNMUDUR UNIMOG DIFERANSIYELININ YAPISI ITIBARIYLE YUKSELTME KITINE IHTIYAC OLMAYACAGINI DUSUNUYORUM AMA BURDA BU ISIN PIRI OLAN INSANLARDAN AKIL ALMAK ISTEDIM OZELLIKLE YAVUZ BEYDEN 38 LIK DEFENDER COK GUZEL OLMUS HASTA OLDUM
BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ORANLAR VE LASTIL OLCULERI ILE ILGILI [attachment=1] RESIMDEKI GIBI BIR CANAVAR YAPMAK ISTIYORUM SIMDIDEN BU GUZEL RESIMLER VE BILGILER ICIN COK TESEKKUR EDIYORUM BU RESIMLER BENI DEFENDER HASTASI YAPTI :smiley:

index.jpg

Etiketler
Ynt: Farklı Defender

merhaba.. sorularinizin yanitlarini almak icin bence dogru yerdesiniz ama sitenin ilgili bolumlerinden en az birisinde ( genel tanisma bolumu ve/veya off road bolumleri gibi ) kendinizi kısaca tanitirsaniz.. ayrica BÜYÜK HARF kullanmadan yazarsanız eminim konu hakkında bilgili arkadaşlar size zevkle yardımcı olacaktır..
keyifli paylaşımlar..

Ynt: Farklı Defender

Ashil bey,

Bu konuda daha önce de bir kaç kez konuşuldu. Forumda aratabilirsiniz. Başlıca iki yöntem var:

- Unimog altyapısının üstüne Defender kupası oturtmak,
- Ama orjinal ama sonradan yapma yöntemlerle varolan Defender'ın atlyapısına müdahalede bulunmak.

her iki yöntem de teknik açıdan mümkün görünse de pratikte uygulaması zor, mali açıdan yorucu ve yasal anlamda sorunlarla karşılaşılabilecek çözümler. Dolayısı ile, uygulamaya geçmeden evvel, ortaya çıkacak aracın ruhsatı ve TÜV muayenesi konusunda sorun çıkmayacağından emin olun. Gerisi birkaç dişli, kutu vs 'nin bağlanması, ve zaten yavaş / ağırkanlı olan Defender'ın bu işlem nedeniyle son süratinin 30% civarında düşecek olmasına getireceğiniz çözümleri yapmaktan ibaret.

Bu konuyu detaylıca araştıran iki arkadaşımız var. Fırsatları olduğunda sizinle bilgi paylaşacaklarından eminim.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON KONULAR

Geri