Farklı Cinsel Tercih, Kampçılık Hayatında Bir Suç Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,159
43 Yaşında delikanlı ve onurlu yaşayan bir adamcağızım. Kimseden bir şeyini istemedim almadım. Bunu da herkes biliyor.

Okuluma gelirim işlerimi yaparım. Kazancımı cebime koyar karavanımla ve Güçlü'mle gezilerime kamplarıma bakarım. Kısacası benim hayatım böyle...

İnsanlardan aldığım veya yediğim şeyler çayı kahvesi poğaçası böreği gibi herkesin paylaştığı şeylerdi. Başka ortada herhangi bir durum olduğu yok. Ama bazı insanların böyle bir pislik çıkaracağını bilseydim onları da paylaşmazdım. ama oldu bir kere artık...

Bana hayatta sahip olduklarım ve mevcut kazancım yetiyor. Kendimi kimse ile kıyaslamak zorunda değilim. Fakir de olsam mutlu yaşıyorum hayatımı...

Farklı bir cinsel tercihim olsaydı bu ne kampçılık hayatında, ne iş hayatında de de özel yaşamda bir suç değildi. Ama böyle bir şey olduğu yok. Kamp yaptığım insanlar sadece benim dostlarımlar. Başka da ortada bir şey olduğu yok.

Beni doğru bilen ve anlayan çok sayıda dostumun içerisinde yaşıyorum hayatı. Yücel Hoca, ruhuyla, insanlığıyla güzel bir dost olmaya çalışan delikanlı bir insan.

Allah şifa versin Yücel Bey..Aşırı açık sözlü olmayın. Etrafta pislik insan çok fazla.. Yaşamınızda sağlık ve huzurlar diliyorum.

Yalan,
Ağrı Kesici gibidir.
Hızlı rahatlık verir ama yan etkileri devam eder...

Doğru ise ameliyat gibidir,
Acı verebilir ama iyileştirir....

Ben dost gönüllü, delikanlı bir insanım. Kendimi son derece erkek hissediyorum ve buna uygun da bir yaşayışım var. Yalanlarla bana bir şey yapamadılar. Hayatımı özgürce yaşadım.