Konuya cevap ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Ynt: farklı bir modifikasyon

CAI iyi bir fikir ama oyle ahim sahim gucler bekleme derim. CAT iptali benim pek de tavsiye etmedigim bir sey. Onun yerine hi-flow CAT takmak daha dogru. CAT iptal edilince back presure dusecek bu da zaten rolantide kukreyen motoru daha da dengesiz hale getirecek. Tamam ust devirlerde bu basincin dusmesi iise yarar ama eski nesil Amerikan motorlari tork uretir beygir degil.

Jant olarak da bende 18 ler vardi dun cikardim ve 15 leri taktim. Suspansiyon ciddi sertlesiyor.

Olculere gelince arac 93 olduguna gore lastikleri 225/75R15 olamsi lazim fabrika cikisi eger kapidaki sticker duruyorsa oraya bir bak.

225/75R15 karsiliklari

235/55R18  binde dort

235/50R19  binde bir

235/45R20  binde bir

fark verir bu da sorun cikartmaz. Cogu uretici yuzde 3 e kadar tolerans tanimistir araclarina bu da ABS sistemi icin taninmis sinirlardir.Yanliz yanak inceldikce suspansiyon sertlesir. Buda zaten 17 yasinda olan bir arac icin pek dogru bir hareket degil. Yaparken iyi bir yerde tun sasi baglanti noktalarini bir gozden ve elden gecirmek lazim.

Once

Sonra

Emin ol 106da da  hic bir ise yaramiyor guc vericegine geri aliyor. CAI diye takilan acik filtreler yanlis montajdan dolayi iceriye sicak hava alip gucu iyice dusuruyor. Geldigi zannedilen guc aslinda psikoljik  ;D

Zamaninda bunalr ile ilgili bayagi bir calisma yapmistim ozellikle modifiyem de de yazmistik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri