Falt Reimann Karavan...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,463

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
Slm. arkadaşlar. siteye uzun bir zamandan beri üyeyim fakat karavan bölümüne teknik konular dışında girmiyordum ve yazmıyordum. geçenlerde şayet adına karavan denilirse falt reimann marka imiş bir çekme römork karavan sahibi oldum.bakımsızlıktan olsa gerek dış kısmının ve iç kısmının bakıma ihtiyacı vardı.iç kısımda kavak suntası olan tüm ahşapları su kontrası ile değiştirip taban da dahil araya strafor koyup bakımını yaptım. dış kısmıda ufak tefek çatlaklar onarılıp güzelce aracımın rengine boyadık.römorkun sadece tavan kısmı çadır. duvarları plastik gibi bir malzemeden.yapabilceklerim konusunda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... 100_7478.jpg 100_7477.jpg 100_7476.jpg 100_7475.jpg 100_7484.jpg 100_7480.jpg 100_7479.jpg

Etiketler

Ynt: Falt Reimann Karavan...

Hayırlı olsun, Güle güle kullanın, Yat kontrasını ayrıca ahşap koruyucu boya ile boyarsanız mantar küf böcek gibi canlıları uzun süre uzak tutmak yanısıra güzel de bir görünüm elde edebilirsiniz. Mutlu kamplar,

su kontrasını emprenye ile dolgu yapacağım.bu arada yeni resimler çektim fakat bucket'te bir sorun var galiba yükleyemiyorum

en dışta kalan menteşelere branda yerine dışı yanmaz içi lastikli itfaiye hortumundan su almaması ve paslanmaması için koruma sağladık.montelediğimiz alüminyum plakaların dibine de oto silikonu (skaflex)ilaç çektik.bu arada lastikleri söküp iç ve dış olan 2 adet poyra bilyalarını da değiştirdim. jantlar ve şase bugün boyandı resimlerini ekleyeceğim.

yukarıda linkini verdiğim sitede görünen karavan benimki ile birebir aynı.açıp kurma fırsatım olmadı bu aralar. merak edenler için umarım yeterli olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR