Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,008

Assasin

110 inches of pure pleasure.
Yer
Kocaeli/İzmit
Herkese Selamlar ,

Fakoff olarak 11 Aralık Pazar günü Altıoluk Yaylasına çıkıyoruz.

Organizasyonumuza herhangi bir katılım şartı koymuyoruz.Her 4WD aracı olan bize katılabilir.(Aracı olmayıp da gezimize katılmak isteyen arkadaşlar olursa araçlardaki yer durumu hakkında benimle irtibata geçebilir.) Yok vinç olacak,yok lastik olacak falan olacak filan olacak bizde öyle bir durum yok.Biz eğlence arıyoruz,4WD varsa düşünmeden gelin. :smiley:

Aracınızda bulundurmanız gerekenler ;
- Kalın strap
- İlk yardım çantası
- Mangal
- Kömür
* Yemek olayı şöyle olacaktır ; Tavuk yemeyen,balık yemeyen,et yemeyen vs. vs. yemeyenler olduğu için herkes kendi pişireceğini kendi getirecektir.Mangal + kömürü unutmayalım.
* Telsiz frekansımız CB/FM31'dir arkadaşlar.

Deniz Temizce
Fakülte Offroad Grubu Bşk.

Etiketler

Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Selamlar

Konu açılmışken
İyi bir strap kalın 6 metre boyunda ayrıca u bolt almak istiyorum nerede satıldığı fiyat marka tavsiyeniz olabilirmi ?

saygılar.

Yapımarketlerde bulabilirsiniz.Üstünde tonajı yazar zaten 2 tondan yüksek olursa makbule geçer. Ubolt derken mapa'yı kastediyorsanız onuda yapımarketlerden temin edebilirsiniz.Marka vs. hiç bilmiyorum strap konusunda. :smiley:

çok katılmak isterdim ama organizasyon izmitte sanırım,o yüzden benim için biraz zor :-\

İstanbul'da iseniz geçen gezimize İstanbul'dan 3 araç katıldı.İstanbuldan katılacak başka araçlar olursa konvoy yapabilirsiniz. :smiley:

evet öyle olursa benim için de daha cazip olur,duruma karşı beklemede kalayım en iyisi :smiley:

Cevaplar için teşekkür ederim.

saygılar.

1) Deniz Temizce
2) Alican Güray
3) Şener Almir Şen

GE fotoğrafları

aaasa.jpg

aaasa.jpg

1) Deniz Temizce
2) Alican Güray
3) Şener Almir Şen
4) Barış Yıldırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR