F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murgurkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,228

murgurkan

Ana Kamp
Yer
Ankara
Arkadaşlar Merhaba;
Dezavantajlarını bilmeme rağmen yan çantaya ihtiyaçım var. Sanırım seyehatlara biraz kalabalık çıkan birisiyim. Araştırmalarım sonucunda Givi'nin V35'ini beğenmiştim ama benim araca uymuyor (2005 F650GS).
Ancak gene Givi'nin E36NJ ( http://www.motorturk.com.tr/givi_hard_yan_canta.html ) yan çantasınında uygun olabilceğini gördüm fiyatıda diğerlerine göre bana makul geldi.
Sormak istediğim bu çantayı kullanan var mı? veya tavsiye edebileceğiniz benim motora uygun başka yan çanta olabilir mi? Bu arada orijinali demeyin çünkü çok pahali. :smiley:

Etiketler

Ynt: F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

Ben bunları taktırıyorum. Çanta siparişte. Gelecek. Çok sağlam ve hacim olarak gayet iyi.
Üstelik yerli üretim.

Eğer daha küçük birşey istiyorsanız; kesinlikle bunu kaçırmayın: http://www.sahibinden.com/bmw_f_650_gs_icin_orjinal_canta_seti-64WQQaXQQ19378697WQQpXQQdisplayitem
Fiyatı gayet iyi ve bir BMW çanta.
Not: Plastikler biraz daha zayıf kalıyorlar. Bilginize.

Evet çok sağlam ve gerçekten hizmet edebilirler her taraflarıyla uzun yıllar. Motorunuz ne ve ben bir takıp resimleri sizlerle paylaşayım(birkaç hafta alacak). Beğenirseniz konuşuruz.

the venturer nickli arkadaşımızın kullandığı çanta bmw nin orjinal kasa çantalarıdır 2 inci ellerini bulabilirsen süper olur onun dışında pek yan çanta yakışmıyor bmw ye.yada ben yakıştıramıyorum.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. UFUK haklısın ben de aslında ne yancanta ne top case seviyorum ama ihtiyaç işte :smiley:
The venturer; şenin işlem bittikten sonra bakalım. Yerli üretim dediğin çantalar bencede uygun gözüküyor.

UFUKK' Alıntı:
the venturer nickli arkadaşımızın kullandığı çanta bmw nin orjinal kasa çantalarıdır 2 inci ellerini bulabilirsen süper olur onun dışında pek yan çanta yakışmıyor bmw ye.yada ben yakıştıramıyorum.
ufuk Bey BMW'nin orijinal OEM parçaları değiller. Replica TRAX (SW Motech) diyelim. Yan çantaların avantajı da var dezavantajı da ancak senede bir iki kere uzun yol yapıyorsun ve şart oluyor. Bunlar orijinal çantalardan oldukça farklı. Çok daha geniş, kullanışlı ve sağlam fakat tek dezavantaj genişlik. O da senede birkaç kere için pek sorun değil. Trafikte sakin kullanımla sorun ortadan kalkar.

murgurkan' Alıntı:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. UFUK haklısın ben de aslında ne yancanta ne top case seviyorum ama ihtiyaç işte :smiley:
The venturer; şenin işlem bittikten sonra bakalım. Yerli üretim dediğin çantalar bencede uygun gözüküyor.
Dediğim gibi senede birkaç kez gerçekten ihtiyaç oluyor. Ben bir monte edeyim, sizlerle paylaşacağım. Monte demirlerini siz yaptıracaksınız ama. Eğer 1200 GS modeliniz varsa herşey hazır geliyor ama bizim motorlar için biz yaptırıyoruz, haberiniz olsun. O da kolay iş. Ben fikir verebilirim.
Hepimize keyifli ve güvenli sürüşler.

Yan çantaların kesinlikle üstten kapaklı olması lazım bence,hele ki çıktığınız gezilerde kamp atarak konaklıyorsanız.Hem kullanımı daha rahat oluyor hemde tabure,masa niyetine kullabiliyorsunuz :D

sinan-izmir' Alıntı:
Yan çantaların kesinlikle üstten kapaklı olması lazım bence,hele ki çıktığınız gezilerde kamp atarak konaklıyorsanız.Hem kullanımı daha rahat oluyor hemde tabure,masa niyetine kullabiliyorsunuz :D
+1

the venturer' Alıntı:
ufuk Bey BMW'nin orijinal OEM parçaları değiller. Replica TRAX (SW Motech) diyelim. Yan çantaların avantajı da var dezavantajı da ancak senede bir iki kere uzun yol yapıyorsun ve şart oluyor. Bunlar orijinal çantalardan oldukça farklı. Çok daha geniş, kullanışlı ve sağlam fakat tek dezavantaj genişlik. O da senede birkaç kere için pek sorun değil. Trafikte sakin kullanımla sorun ortadan kalkar.
doğru dersin sadece uzun yolda çok katkısı oluyor ama bmw yide çok ihtişamlı bir gösterime sokuyor,ayrı bir hava veriyor. :D

UFUKK' Alıntı:
doğru dersin sadece uzun yolda çok katkısı oluyor ama bmw yide çok ihtişamlı bir gösterime sokuyor,ayrı bir hava veriyor. :D
Havasından ziyade fonksiyonellik diyorum ben. Yazın gerçekten lazım oldu bana. Sosis çantalar ile zor oldu eşyaları arayıp bulmak.
En azından tabure masa olarak kullanılır.
Saygılar.

Bizde kardeşim ile kullandığımız F650GS için bakıyoruz ancak kararsız kaldık, Givi düşünüyorduk fakat linkteki de güzel görünüyor.

GezenGen' Alıntı:
Bizde kardeşim ile kullandığımız F650GS için bakıyoruz ancak kararsız kaldık, Givi düşünüyorduk fakat linkteki de güzel görünüyor.
Ben de Givi baktım fakat bana çok yumuşak geldi hamuru ve yandan açılıp kapanması büyük sorun. Benimkiler gelince resimlerini atacağım. Montaj sonrası da detaylıca bilgi vereceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri