F-650 ve Ötesi !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ChromX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,679
Ynt: F-650 ve Ötesi !..

memorian' Alıntı:
bunların (f-650) yüksüzken benzinde ne kadar yakıt tükettiğini bilen var mı

Araçlar dizel. Standart haliyle 170 litre mazot alıyorlarmış, opsiyonel olarak 605 litreye kadar yolu varmış..
6.7 L Cummins motoru ve 7.2 L Caterpillar motorlu olarak 2 modeli varmış. Ancak ne kadar yaktığını bulamadım hiç biryerde. Zaten Amerikalılar için önemli olmasa gerek

Etiketler

onur sağol bilgiler için, 7.2 caterpillar motoru türkiyede gazlayacak babayiğit var mı acaba

Sahibinden.comda görünce resmen çenem düştü. Burda daha beterleri varmış meğersem görmemişim.

605 LT ! Bu ebatta depo mazot kaçakçıları için bire bir ... Bir ara Ford kamyonlarda orjinal fabrika çıkışlı büyük depolu araçlar vardı Irak ve Suriye dönüşü fazla mazot getirebiliyorlardı !

İstanbulda yaşıyorum, hiç rastlamadım F650 ye.. Türkiye de yok sanıyordum.
Kaç tane var, bilen var mı?

Gerçekten araçlar güzel fakat dikkatimi çekti İstanbul plaka olanı 5353 İzmir plakalı olanı ise 6363 ??? tesadüf galiba Plaka numarasını düşünerek Türkiye de bayağı var gibi

fbmy' Alıntı:
605 LT ! Bu ebatta depo mazot kaçakçıları için bire bir ... Bir ara Ford kamyonlarda orjinal fabrika çıkışlı büyük depolu araçlar vardı Irak ve Suriye dönüşü fazla mazot getirebiliyorlardı !
Irak Süleymaniye şehrinde yaşayan biri olarak düşünüyorum'da 605 litre çok iyi ama ankaraya kadar o mazot buna dayanmaz

4WD' Alıntı:
Irak Süleymaniye şehrinde yaşayan biri olarak düşünüyorum'da 605 litre çok iyi ama ankaraya kadar o mazot buna dayanmaz

Ankara'ya kadar yormayın kendinizi Hatay'da nakite döner kalan mazot ...

SON KONULAR - FORUM