Eylülde Bir Haftalık Eski Foça Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,561

Etiketler
Ynt: Eylülde Bir Haftalık Eski Foça Gezisi

Paylaşımlar için teşekkürler, uygun olursa asıl yazın bekleriz. Bergama,Dikili, Çandarlı, Aliağa,Foça, Menemen.

Selamlar, sevgiler.

gezimi paylaşan bütün değerli arkadaşlarıma teşekkür eder sağlıklar dilerim...saygılar

Abi güzel bir gezi olmuş...Artık İzmire geldiğinizde mutlaka uğrayın bekleriz.İzmirin her tarafı sahil beldeleriyle dolu...keşfetmekle bitmez...

serkancım inş allah yine gelecem.bizim orda kara ulaştırmanın misafir hanesi var ne zaman gelsem orda kalıyorum...limanda biliyorsundur kordunda..bende ordan emeklı oldum çünkü ulaştırma bakanlığı DLH OLARAK GEÇİYORDU...bende bandırmadan emekli oldum..izmir muhteşem vallahi hayran kaldım..karavanla gezecek o kadar yer varki..gelirsem muakkak arayacam..bende sizi erdeğe bekliyorum erdek muhteşem ve çok koyumuz var denizimiz doğamız çok guzel..erdek.com gırersen saten görursun saygılar

Eylül gezi için güzel bir ay,sizde güzel bir gezi yapıp değerlendirp bizlerle paylaştınız .Teşekkürler.

Ayhan abi,

Paylaşım için çok sağolasın...

Emeklilik için kafamdaki 4 yerden biridir eski Foça...

Kısmetse bu kış denk getirdiğimde gidip birde soğuk iklimde gözlem yapma niyetindeyim o yörede...

Elbet Erdek lokasyon açısından (Bandırma-Bursa-İstanbul) inanılmaz avantaj sağlasa da, gene de Ege denizinin lacivertini Marmaranın gri sularına her koşulda tercih ederim... ;)

Sinop'a hiç gitmedim ama gidersem (gideceğim de zamanı belli değil şu an) en az bir hafta kalırım gibime geliyor... :smiley:

Cavid Sezen

Ayhan bey güzel gezi ve fotolar için teşekkürler Foça bizim yanı başımızda ama biz güzelliklerin farkında değiliz selamlar.

vallahi cengizcim evet foça yani eski foça bende orda yaşarım...fazla lüks olamsada mutavazi şöyle rıhtıma yakın eski bir bina benim işimi görür..ufak bir tekne beni çok tatmin eder balık bol koylar muhteşem..deniz guzel..yaşanır bence..ilgine teşekkür derim

haldun vallahi sen git yerleşte oaraya vesile olur bizde geliriz ..erdek yerinde duruyor kaçmıyor gıder ordan bır yer alır tek katlı eski bir bina taş olsun bana yeter...artık bıktım 3 katlı büyük villalarda oturmayı..bırakırım .dursun yazın çok sıcaığında erdekte oluruz eylul dedımmı foçaya kacarız..balık bol bırde tekne uydururuz bakarız keyfımıze..arad bır abdi abıyıde çağırrız.....saygılar

Ayhan Bey,

Eski Foça'nın güzelliğini, dinginliğini keşfetmenize sevindik. Daha sık bekleriz, İzmir'e, Ege'ye..
Esenlik dileklerimizle..

taiga' Alıntı:
Kısmetse bu kış denk getirdiğimde gidip birde soğuk iklimde gözlem yapma niyetindeyim o yörede...
Haldun Bey,

Biz her yılbaşı Foça'da oluruz. Fevkalade bir durum olmazsa, bu yıl da Foça'da olmayı düşlüyoruz. Bekleriz...

Ülker&Yavuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR