Teşekkür ederim bunu değerlendirecegim.İzmir kuşadası taraflarını tavsiye ederim. zeus mağarası var milli park tarafında, gayet güzeldir
belkı sımdı degıl ama ılerleyen zamanda otaraflara gelecek olursam haber ederım sıze uygun bır zamanda olursanız degerlendırırızMarmara civarında olsaydınız size ailemle beraber eşlik etmek isterdim.
BANA UYABILIRArkadaslar Eylül 3 4 tarihlerinde kamp yapmayı düşünüyorum henüz bir yer belirlemedim. Kamp konusunda çokta tecrübebanali sayılmam izmirdeyim düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.
Bayramda aile bireyleri ile birlikte olacağız oyuzden bayram tatilini kaçırıyorum ama iletişim halinde olalım otaraflara geldigim de degerlendirelimFiliz hanım bu hafta Sardala koyunda olacağım ancak Marmara bölgesi tarafına geleceğiniz zaman ileteişimde olalım.Bayram tatilinde Karpat Dağlarında olacağım muhtemelen eğer kamp yapacaksanız o tarihlerde ülkede kalmayı düşünebilirim..
Fethiye de darbogaz koyu var kayakoyde yakın orayısi çok güzel hemde agacliFiliz'in başlığa salça olacağım ama ben de fethiye tarafındayım buralarda olan ya da kamp atılacak yer bilen varsa ses edebilir mi? (cadır değil hamak atıyorum, yani agaclik alan tercihim)