Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,238

dentist

Ana Kamp
Yer
ankara
sononda 98 5.9 cherok evrimi başladı.çok bi şey değil ama başlangıç için fena sayılmaz.4 inch rough country yükseltme kiti,15 inch siyah jantlar,31 inch cooper stt lastikler,yeni farlar ve adını bilmediğim ustanın yapılması gerekir dediği bi ton iş.eski ve yeni halinin fotolarını bitince yükleyeceğim.ctesi teslim alacaz bakalım nasıl olacak.

Etiketler
Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

sizede şimdiden kolay gelsin hocam.(sanırım meslektaşız :smiley:)

sağolun hocam.sanırım meslektaşız.aklıma gelen her nick alınmış bende mecburen bunu buldum.umarım bigün karşılaşırız.yeni üye olduğum için kimsenin profilini göremiyorum umarım ankaradasınızdır.

antalya dayım :smiley: yolunuz düşerse( buraya mutlaka herkesin düşer) beklerim :smiley:

acil yardım.4 inch yükseltme yaparken ön şaftı herkes değiştirdimi.ve eğer varsa 93 94 model çıkma ön şaft kafası ve yuvasıyla beraber bize lazım.

31 lastik küçük gelmez umarım o kadar yükseltmeye...
Kolay gelsin, resimleri bekliyoruz...

hakkatten küçük kaçtı.ama 33 inch için bir sürü şey daha yapılması gerek dediler.yakıt sarfiyatı şanzumanın bi şeyi değişecekmiş bi şeyleri kırar falan dediler 33 ,için vazgeçtik.flanş la biraz dışarı alınca daha güzel durur muhtemelen.32 inch hiç aklımıza gelmedi.muhtemelen lastikçinin elinde yoktu oda yönlendirmedi daha doğrusu ben lastik ebatlarının 31 33 35 diye yükseldiğini zannediyordum sonradan gördüm.neyse bu seferlik böyle oldu :-[

ali kardeşim boşver sıkma canını bakarsın olmadı lastik değişir bir süre sonra kaşıntı tutar araba değişir :D :D :D bu böyle devam eder gider :D :D :D tekrar kolay gelsin.

arkadaşlar araç bitti.bugün veya yarın teslim alıyoruz zaman bulup gidebilirsek.resimleri alınca hemen yüklerim.tabiiii daha dodik şnorkel vinç tampon vs var ama onlar zamanla.bi çıkalım bakalım araziye 5.9 nasıl iş çıkartıyor ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR