Evolite Çadırlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan janissary Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,308
J

janissary

Ziyaretçi
Haftaiçi Bahriyeli'ye gitmiştim, Evolite çadırları tanıttılar. Mağazanın önüne kurmuşlar birkaç tanesini. Verdikleri listede çadırların özellikleri ve ithal ürünlerin fiyatlarını karşılaştırınca biraz fazla ucuz olduklarını düşündüm. Bu çadırları kullanan var mı aramızda? Mesela 230 liraya bir çadır gösterdiler, dış tente ripstop kumaştan 5000mm su geçirmez, poller fiberglas. Ağırlığı 2.9 kg ve paket hali olabildiğince küçük. Dikişlerini inceledim, düzgün gözüküyorlardı. Ara yerleri bantlamışlar su kaçırmasın diye. Dört mevsim kullanılacak 2 kişilik bir çadır için acayip uygun fiyatı. Mesela benzer özelliklere sahip bir Husky bile 450 TL üstü tutuyor, tam iki katı. Sadece poller imal edildiği malzeme itibariyle çok tercih edilir değil ama iş görür. Ambalajına bahriyeli.com gibisinden yazılar işletmişler, sanırım kendi ürünleri ve bu şekilde pazarlamak istiyorlar. Eğer kullanılan malzeme nitelikleri açısından abartı şeyler söylemiyorlarsa hiç fena değil.

Uzun lafın kısası bu çadırları kullanlar var mı?

Etiketler
Ynt: Evolite Çadırlar

http://www.trekkingburada.com/evolite-summit-4-mevsim.html

Bende böyle bir şey gördüm. Nasıldır acaba?

husky bizam mı evolitemi alsam kararsızım evoliteyi daha önce kullananlar oldumu ?
Özellikler bölümündeki sayısal verilere ne kadar güvenebiliriz

Merhaba arkadaşlar Evolite marka dakota çadır almış arkadaşım bu üründen çok memnun olduğu için banada tavsiye etti geçtiğimiz ay içinde kendisinden ödünç aldım 2 gecelik bir faliyette kullandım oldukça başarılı yani hem fiyat avantajı ile olsun hem teknik özelliklerinde verilen değerler ile ürünün birebir uyumu gerçekten doğru oluşu güzel buda markaya olan güvenimi artırdı ve bayram sonrasında Eylül ayı başında bi programımız var kesin olarak bende bu ürünü tercih edeciğim ancak evolite dakota ile evolite oregon arasında kaldım oregon da kampanya yapmışlar fiyatı dikkat çekici üretici aynı kaliteninde farklı olacağını düşünmüyorum ancak ürün hakkında son kullanıcı bilgilerine ihtiyaç duymaktayım kullanan arkadaşlar o değerli deneyimlerini aktarılar ise şimdiden teşekkür ederim
http://www.bahriyeli.com.tr/evolite-oregon-4-mevsim.html
http://www.bahriyeli.com.tr/evolite-dakota-4-mevsim.html

saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR