Konu bir hayli kapsamlı.ferruh55' Alıntı:Polyester hakkında detaylı bilgi verebilecek kimse yok mu sitede mesela fiyatı nedir, m2 500 g kuruyunca kaç mm
kalınlıkta oluyor, vakum tekniği nasıl yapılıyor konu hakkında bilgisi olanlar paylaşım yaparlarsa güzel faydalı bir paylaşım olur.
emre775' Alıntı:Kolay gelsin bende gecen yaz bir arkadasimla rc tekne yapicaz diye polyesterle tanismistik.. ilk denemede bizimde elimizce patladi polyesterler ama sonra isi kavradik. Biraz maymun istahli davrandigimiz icin tekne baya büyük oldu icine ben binsem beni tasirdi yani ;D daha sonra tekneyi bitiremedik is güc okul basladi falan kalip gibi duruyor ama biz darbe testi olarak tüm gücümüzle tekmeliyordum kirilmiyordu ;D ;D ;D
Tekne nin resimleri varsa ekleme şansınız varmı,ya da isterseniz özelden mailimi göndereyim oraya gönderin,çok merak ettimemre775' Alıntı:Kolay gelsin bende gecen yaz bir arkadasimla rc tekne yapicaz diye polyesterle tanismistik.. ilk denemede bizimde elimizce patladi polyesterler ama sonra isi kavradik. Biraz maymun istahli davrandigimiz icin tekne baya büyük oldu icine ben binsem beni tasirdi yani ;D daha sonra tekneyi bitiremedik is güc okul basladi falan kalip gibi duruyor ama biz darbe testi olarak tüm gücümüzle tekmeliyordum kirilmiyordu ;D ;D ;D
konuyu hortlatıcam ama fiber ve plyester ile ilgili bilgiye ihtiyacım varYnt: Evde Fiber Tekne Yapımı
selamlar polyester fiberglass imalat uygulama ile ilgili her konuda yardımcı olabilirim 0535 577 68 69 bozok polyester