Evcan Kamping Hisarönü/Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faruk haksal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,058
odaklanılan şey fiyat olunca hizmet beklemek ne kadar doğru o da ayrı... Ancak hala anlamadığım (başka bir konuda okumama rağmen) neden buralara gidildiği...

Konuyu da dağıttım kusuruma bakmayın...

Sevgiler...

Etiketler
cantunc' Alıntı:
Aklınızdaki işletmeciliği uygulayın,benide müdavimler listenize ekleyin..İnsanlar iyi şeylere layıktır.

yalnız bizde indirim yok. wc duş pis internet derseniz yandakinden otlanıyoruz ve geceleme fiyatımız 60TL :smiley::smiley::smiley:

şaka bir yana kısmet diyorum...

Sorunuz doğru neden gidiliyor?Bundan önceki yıllardan deneyimim olduğundan hatta bu sitedede yazdığımdan,tercihim yan taraftaki kamp yeriydi.Ben yolu doğru takip edeceğime sağa sapınca malum yere geldim..Aradan dört yıl geçmiş belki işi daha iyi öğrenmişlerdir diye kalalım dedik.
Bu bu benim gidiş nedenim.Orada kalanlar çekme karavancı yani karavanlarını yazlık olarak kullanıyorlar.Kayıklarını,remorklarını,mutfaklarını,100 ekran Tvlerini getirmişler,yani yerleşmişler.Söylenene göre yaz sezonu için iki bin beş yüz tl.gibi bir rakkam ödüyorlarmış.Kış konaklaması içinde aylık komik bir rakama karavanlarını park ediyorlarmış.Ancak motokaravanınız varsa bir hafta,iki hafta kalacaksanız 40 Tl.ödeyeceksiniz.Birde deniz manzaralı yerler tutulduğundan arkalarda kalacaksınız.
Özeten motokaravanı olanlar için hiçte uygun değil.
Gelelim,yazınızda bahsettiğiniz fiyata takılmaya.Tabiatiyle hiç olmazsa komşudaki Alexandroupolis camping'teki imkanları sağlarsanız 50 Tl.yi hak edersiniz. Ama beni hem tabiat şartları ile mücadele ettirip,hem cingözlük yapıp hemde 40-50 Tl.mi alacaksanız sizi vicdanınızla başbaşa bırakmalıyım.
Projenizi inşallah gerçekleştirme imkanı bulup,avrupa şartlarında bir kamp yaratmanızı dilerim.Çekme karavan,motokaravan ve çadır konaklama yerlerini ayırın.İnsanları iç içe sokmayarak mahremiyetlerini sağlayın,su-elektirik mümkünse Tv.hattını yanlarına getirin,yerleri çimlendirerek tozu,toprağı önleyin,mangalı herkesin kapısının önünde yakmasını önleyin...vs.Yoksa kapıya Wonderful camping yazarak işler harika olmuyor.

3 Sene önce biz de Evcan'da kalmıştık..Sahibi olan Mustafa çok yardımsever ve ilgili bir insandı..Onu hep iyilikle hatırlıyoruz..Ama o tarihte biz sivrisineklerin çokluğundan şikayet edip , 1 ay kalacağımız yerde 4 gecede pes etmiş ve kaçmıştık..Mustafa anlaşılan orayı başka bir işleticiye verdi..

Hisarönü körfezi ülkemizde ender güzelliklerden biri. Halen temiz de sayılabilir..Marina orayı da kirletmeğe devam ettikçe temizlik de azar azar azalacak..Ne yazık ki bu bölgede kamp yaparken " ohh..dört başı mağmur bir tatil yaptım" dedirtecek bir kamping kalmamışa benziyor..
Çubucak orman kampından seneler önce bahsetmiştim , yine girmeyeceğim o konuya.
Eh..Onun dışında o körfezde 2 kamping kaldı..Biri de Evcan kamping..Diğeri ise Hisar kamping idi.
Hisar kampingde bir dostum kalıyor senelerce ve halinden pek memnunlar.
Evcan beni şaşırttı doğrusu.

Kamping işleticiliğinde "para" ön plana çıktığında servis ve hizmet de geride kalıyor.
Malesef ülkemizdeki kamping işleticiliği zihniyeti diğer sektörlerden pek farksız.
Hep "para gelsin ama ben harcamayayım" zihniyeti olduğu sürece karavancı ve kampçılar olarak bu sayfalarda bu konuları açmaya devam edeceğiz.

Sn.Cygnet,Hisar kapingin adı Altınkum kamping olmuş.Yeni bir işletmeci ile alt yapı sorununu çözmüşler.Orada iken dolaştım.Kolaylık tesislerini düzeltmişler,tertemizdi..Alanı Evcandan daha geniş olduğundan çok daha ferah.Evcanı'ın işletmecisi yani sahibi aynı kişi,bir değişiklik yok.
Hisarönü koyu tammuz ve agustos ayında esintisinden dolayı tatil için çok elverişli ancak bu iki ayın dışında esinti fırınaya varan sertlikte esmeye başlayınca tadı kaçıyor.Yelken ve sörf sporları için çok daha elverişli.
Bu iki aydada o koyda çadır kuracak yer bile kalmadığından kamptan çok iş eziyete dönüşüyor.
Eylül ayı başından itibaren insanlar evlerine döndüğünden her yer boşalıyor.Bu durumda o coğrafyada rüzgarsız ,ılık ve denizinden istifade edilecek yer olarak Çubucak ve İnbükü kampları daha ideal.Bu sefer oralarada uğradık tek tük çadır kalmış.Yani insan seli yok.

Merhaba,

2013 haziran ayının son haftasında hayatımın ilk ama artık son olmayacağına emin olduğum karavan seyahatinde, uzuun bir yolculuktan sonra, yorgun argın , eşim ve iki çocuğum ve kiralık motokaravanımla gece saat 23:30 sıralarında girdim Evcan Kamping'e. Pamukkale istikametinden geliyorduk, once akyaka orman kampına ancak oranın kapalı olduğunu görünce akbük'e çevirmiştik rotayı. Akbük'de de aradığımızı bulamayınca Evcan Camping'e gitmeye karar vermiştik, yoldan Evcan Kamping'in sahibi Mustafa Bey'i arayıp boş yer olduğu bilgisini ve Kamping'in tarifini alıp sıkıntılı bir yolculuktan sonra vardık kamping'e, Mustafa Bey olmadığı için bir kamp sakini abimiz güleryüzle karşıladı bizi ve yer gösterdi, artık yorgunluk ağır bastığından hemen uyuduk. Ertesi sabah uyandığımızda gerçekten güzel bir yere geldiğimizi farkettik, karavanımız denize en yakın yerdeydi.
Daha sınra Mustafa Bey'le tanıştık, gayet güleryüzlü ve ilgili bir ev sahibi. Kampın sağ sırasında çekme ve motokaravanlarıyla oranın müdavimleri kalıyor, son derece samimi ve yardımseverler, benim gibi acemi bir karavancıya her konuda yardımcı olarak, Karavan kültürünün aynı zamada bir dayanışma kültürü olduğunu da gösterdiler. Kamp'ın tuvalet, duş ve bulaşık alanları beklentimizin çok çok üzerinde temizdi. Bence tek olumsuzluk sanırım datça körfezinin genel yapısından kaynaklanan, kamp alanının çim olamaması ve rüzgarla beraber kalkan toz. Sonuç olarak 1 veya en fazla 2 gün kalmayı planladığımız kamping'de keyifle 6 gece kaldık ve son derece mutlu ayrıldık.
Bir işletme müşterilerini memnun edemediği zaman yukarıda değerli üyelerin yaptığı eleştirileri hakettiği gibi, memmun ettiği müşterilerinin de övgüsünü hak ediyor .
Saygılar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR