2 Eylül 2013 tarihinde Altınkum kampa gideceğimiz yerde ,,yolu şaşırıp uzun bir aradan sonra tekrar Evcan kampa geldik..Altınkum kampın gecelik fiyatı 30 tl idi..Buraya kadar gelmişken ve bunca yorgunluktan sonra tekrar geriye dönmemek için işletmecisiyle görüştük..Geceliği 2 hafta için 35 tl ye anlaştık..Her iki kamp yan yana sayılır..Deniz aynı deniz,,ağaçlar aynı cins ağaçlar,kolaylık tesisleride eşit durumda..2 hafta geçirdik,2 hafta sürecinde hava muhalefeti nedeniyle ancak birkaç kez denize girebildik,,toz ve topraktan kurtulmak için umumiyetle karavanın içinde oturduk.Ayrılış günü hesap ödemeye gittiğimde işletmecinin Hisarönüne gittiğini ve kendisinin küçük ortak olduğunu söyleyen gençten biri geceliği 40 tl den hesap yaptı.Bizde 35 tl den anlaşmış olduğumuzu söylememize rağmen ,biz 1 aydan az kalana indirim yapmıyoruz ,sizde 1 ay kalmadığınız için bunu ödeyeceksiniz dedi..Aradaki farkın 70 tl olduğundan dolayı lanet edip onada peki dedik..Yalnız kredi kartı kabul etmediklerinden 70 tl lik bir eksiğimiz kaldı..Küçük ortak olduğunu söyleyen çocuk bizi motorsikletiyle ,,değirmen önündeki bankamatiğe götürüp nakit çektirdi..Şimdi bunları yazdığım için ,,Evcan gurubu yine bana kızacak ama yinede yazıyorum...Fatura vermiyorsun,,fiş kesmiyorsun,,post makinesi almıyorsun ve mevcutlu olarak 70 tl için müşteriyi bankamatiğe götürüyorsun,,abi seneye geldiğiniz zaman borcunuz olsun veya yandaki otelde post makinesi var oradan çektirelimde demiyorsun,,sonrada kamp yeri işletmecisi olarak ortaya çıkıyorsun..Mutlaka işletmecinin buna cevap vereceğine inanıyorum,kusura bakmayın seneye telafi ederiz gibilerden....Bana yapılan muamele ne olacak peki..Af dilemek....silermi ?