Evcan Kamping Hisarönü/Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faruk haksal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,057

faruk haksal

Ana Kamp
İşte yaz…
İşte Evcan Kamping…
İşte uygar, kültür çıtası yüksek “bir demet” karavancı “milleti”… İşte o tertemiz deniz, o sıcacık ortam.
Sağ olasın [kamp sahibi] Mustafa kardeş, bizlere bu güzellikleri yaşattığın için…
Var olun karavancı arkadaşlar, bize kampçılık kültürünü tattırdığınız için…
Teşekkürler Tanrı, bize bu olağanüstü doğayı bağışladığın için…

Etiketler
Bu yıl Temmuz ayı içinde Evcan Kamping'e uğramayı düşünüyorum... Fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Yer bulunur mu? Önceden haber vermek gerekir mi? Web sitesinde çok ayrıntılı fotoğraflar göremedim. Fotoğraf ekleyebilirseniz başkaları için de faydalı olabilir...

Evcan kampinge nihayet bu sezon gelmek kısmet oldu ama yalnış dönemmi seçtik bilemiyorum....
Deniz biraz çırpıntılı...sabah 10.00 ile akşam 18.30 arası dalgalı denizde yüzmeyi sevmeyenler kampingin sıcak ortamından , misafirperver insanlarından faydalanabilirler...
Ayrıca klima gibi esen rüzgarda hiç yaz mevsimi yaşamazsınız...Ortam süper güzel....Eh.. deniz de böyle kalmaz ya düzelecektir inşallah...
Karavanda geceleme fiyatı elektrik dahil 25TL....Fiyata 4 kişi dahildir..
Buradaki ortamı çok merak ediyordum . çok hoşumuza gitti...
Bir de denizdeki rüzgar kesilse...!!

http://www.evcancamping.net/

Kampın Yeri: "Siteden alıntıdır"
Muğla ili, Marmaris ilçesi, Hisarönü köyü sınırları içerisinde bulunmaktayız.

Kamp yerimiz; Marmaris-Datça yolu üzerinde

Bozburun yol ayırımından itibaren 6. kilometre üzerindedir.
Bize ulaşmak için, Karayolu, denizyolu veya hava yolunu kullanabilirsiniz.

Karayolu ile gelmek istiyorsanız, önce Marmaris'e ulaşmanız gerekir.

zaloğlu' Alıntı:
10 Mayıstan beri Evcan Kampinkteyim.Ağustos başında ayrılacağım.
Burayı geçen yıl tesadüfen keşfettim.Üç ay kaldım. Çok sevdim.
Tüm dostlara tavsiye ederim.

Nihat bey kimler var başka ? Fransız gurup geldimi? kısmetse 15 haziranda yola çıkacağız yine yılmaz beyle birlikte,evcan programımızda geliş tarihimiz yoldaki uğrak yerlerimize bağlı. Siz ve diğer arkadaşlara iyi tatiller diliyor görüşmek umuduyla diyorum.(ducatonuzu görmeliyim)

Orsaalabanda için Evcan dan bir kaç nostaljik görüntü...

Kampın Garnizon Komutanı Erol ağabeyimiz...
İşaret parmağı sallanır, sallanır...Hele biiiiii ! :D
[attachment=1]

Kampın bir sonbahar mevsiminde genel görüntüsü.
[attachment=2]

Çok gezince...Okaliptuslar altında "traş bi liraaayaaa"
[attachment=3]

Fazla yayıldınmı bi bakmışsın "kızarmışsın" ;D
[attachment=4]

Ehhhh...Bu günlük bu ka...

RÜZGAR

Erol abi-'05.jpg

Evcan 2-'05.jpg

Evcan 3-'08.jpg

Evcan-4-'05.jpg

enverdede' Alıntı:
Nihat bey kimler var başka ? Fransız gurup geldimi? kısmetse 15 haziranda yola çıkacağız yine yılmaz beyle birlikte,evcan programımızda geliş tarihimiz yoldaki uğrak yerlerimize bağlı. Siz ve diğer arkadaşlara iyi tatiller diliyor görüşmek umuduyla diyorum.(ducatonuzu görmeliyim)
Şu anda Mete Abi,Erkan bey,Ayhan bey,Nedim abi,Kudret bey veüç alman aile var.
Fransız gurup 17 sinden sonra gelecekler.
Sizleride sabırsızlıkla bekliyoruz.Ayhan beyle anıyoruz.
selam ve sevgiler.

zaloğlu' Alıntı:
Şu anda Mete Abi,Erkan bey,Ayhan bey,Nedim abi,Kudret bey veüç alman aile var.
Fransız gurup 17 sinden sonra gelecekler.
Sizleride sabırsızlıkla bekliyoruz.Ayhan beyle anıyoruz.
selam ve sevgiler.

Oh ..ne güzel aranızda hissetim kendimi.Herkese selam ve saygılar.

Hüseyin abi çok teşekkürler... Fotoğraflar daha önce gitmemiş olanlar için genel görüntü açısından çok bilgilendirici... Kısmetse Temmuz ortasına doğru oralarda olacağız.

Evcan kampingde ağustos 2010 da iki gece kaldım.Proğram gereği ayrılmak zorunda kaldık.Cana yakın sıcak insanlar. Doğada harika.Deniz temiz. Daha ne isterki insan. Kamp alanı bakımlı ve donanımlı,temiz.İki kişi dahil gecelik fiatıda 25 tl idi.

Anlatılanlardan dolayı en çok konaklamayı en çok istediğim kamping ama uzaklığı düşündürüyor. T3 o yolda beni yorar diye korkuyorum. Bu yaz Asos Ayvalık arası bir güzergah çizersem, büyük ihtimalle artık seneye giderim diye düşünüyorum. Veya Eylül'de ikinci bir gezi olabilir.

2 Eylül 2013 tarihinde Altınkum kampa gideceğimiz yerde ,,yolu şaşırıp uzun bir aradan sonra tekrar Evcan kampa geldik..Altınkum kampın gecelik fiyatı 30 tl idi..Buraya kadar gelmişken ve bunca yorgunluktan sonra tekrar geriye dönmemek için işletmecisiyle görüştük..Geceliği 2 hafta için 35 tl ye anlaştık..Her iki kamp yan yana sayılır..Deniz aynı deniz,,ağaçlar aynı cins ağaçlar,kolaylık tesisleride eşit durumda..2 hafta geçirdik,2 hafta sürecinde hava muhalefeti nedeniyle ancak birkaç kez denize girebildik,,toz ve topraktan kurtulmak için umumiyetle karavanın içinde oturduk.Ayrılış günü hesap ödemeye gittiğimde işletmecinin Hisarönüne gittiğini ve kendisinin küçük ortak olduğunu söyleyen gençten biri geceliği 40 tl den hesap yaptı.Bizde 35 tl den anlaşmış olduğumuzu söylememize rağmen ,biz 1 aydan az kalana indirim yapmıyoruz ,sizde 1 ay kalmadığınız için bunu ödeyeceksiniz dedi..Aradaki farkın 70 tl olduğundan dolayı lanet edip onada peki dedik..Yalnız kredi kartı kabul etmediklerinden 70 tl lik bir eksiğimiz kaldı..Küçük ortak olduğunu söyleyen çocuk bizi motorsikletiyle ,,değirmen önündeki bankamatiğe götürüp nakit çektirdi..Şimdi bunları yazdığım için ,,Evcan gurubu yine bana kızacak ama yinede yazıyorum...Fatura vermiyorsun,,fiş kesmiyorsun,,post makinesi almıyorsun ve mevcutlu olarak 70 tl için müşteriyi bankamatiğe götürüyorsun,,abi seneye geldiğiniz zaman borcunuz olsun veya yandaki otelde post makinesi var oradan çektirelimde demiyorsun,,sonrada kamp yeri işletmecisi olarak ortaya çıkıyorsun..Mutlaka işletmecinin buna cevap vereceğine inanıyorum,kusura bakmayın seneye telafi ederiz gibilerden....Bana yapılan muamele ne olacak peki..Af dilemek....silermi ?

Buradaki yorumlardan sonra anlıyorum ki 1 ya da 2 tane istenilen şekilde hizmet veren camping mevcut. Bu hal tabi ki Yunanistan a gidişleri de anlatıyor. Aklımda camping işletmeciliği var ama sayın cantunc gelir diye korkuyorum :smiley:

Sevgiler...

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

Aklınızdaki işletmeciliği uygulayın,benide müdavimler listenize ekleyin..İnsanlar iyi şeylere layıktır.

Yunanistan deyince aklıma geldi.Tüm avrupada yüksek sezon,düşük sezon uygulaması var.Ayrıca kalış sürenize bağlı olarak bir hafta,2 hafta gibi süreler için indirimler mevcut.Kamp standartlarından bahsetmeye gerek bile duymuyorum.Evcan kampingin küçük işletmecisine göre sezon 12 ayı kapsıyor,indirim ancak bir aydan sonra başlıyor.O'da %5 vede düşük sezonda..Tozu toprağı önlemek akıllarına gelmiyor ama fiyat politikaları bir harika.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR