Etik Araç Satışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vadili Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,409
Ynt: Etik Araç Satışı

2 ay önce aracıma bir müşteri geldi 170 km mesafeden sırf benim araç için gelmişti ,yanında ustası aracın kaporta aksamına baktı ve sorun olmadığını söyledi ama müşteri inanmak istemiyordu bir türlü ,zaten telefonda bir fiyatta anlaşmıştık yada ben öyle zannettim adam en sonunda bana ne desin ,ya bu araç 2 yıl sonra falan şanzımandan bir arıza yaparsa karşılarmısın dedi hiç bir şey diyemedim terminalin yerini tarif ettim

Etiketler

hagurel' Alıntı:
2 ay önce aracıma bir müşteri geldi 170 km mesafeden sırf benim araç için gelmişti ,yanında ustası aracın kaporta aksamına baktı ve sorun olmadığını söyledi ama müşteri inanmak istemiyordu bir türlü ,zaten telefonda bir fiyatta anlaşmıştık yada ben öyle zannettim adam en sonunda bana ne desin ,ya bu araç 2 yıl sonra falan şanzımandan bir arıza yaparsa karşılarmısın dedi hiç bir şey diyemedim terminalin yerini tarif ettim

Bu da iyiymiş... ;D ;D ;D ;D

hagurel' Alıntı:

bence aşırı kibar davranmışsınız terminal yerine başka bir yeri tarif edebilirmişsiniz :smiley:

Dükkanın arka tarafı mı mesela :smiley: yaw adam zaten bir benzinlikte pompacıyım dedi 600 lira maaşım var 3 tane çocuğum var zor geçiniyorum falan dedi biraz daha bekleseydim benden para falan istiyecek diye korktum vallahi böyle durum bir yandan acıdım bir yandan kızdım hiç böyle bişey yaşamamıştım tuhaf bir duyguydu

:smiley: benimde başıma geldi arabayı aldım 20000 kmde km orjinal bir kapıda boya var. satacağım servise götürdükki arabanın bir taraf komple diğer taraf 3 parça boya adam ankardan geldi arabayı almaya.
e sonuçta ben yalanı duruma düştüğümemi yanayım.Garibim adamı ankaradan İstanbula getirdiğimemi neyse ki adam anlayışlı çıktı onunda başına gelmiş.(veya beni avutmak için öyle dedi)

Sonuçta biz de bu işin ustası değiliz yanılabiliyoruz son 6 yıl içinde 7 tane araç değiştirdim birine hiç bakmadım adama güvendim başıma gelmeyen kalmadı bir dünya zarar ettim en son aldığım aracıda didik didik baktım şu an için memnunum bir daha da kolay kolay değiştirmem 7 araçta bir araç zararım varmış ben ne yapmışım meğer sizlerede tavsiyem olsun aracı bir sefer alın 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun para kolay kazanılmıyor

kendisini zeki sanan insanlardan daha zeki insanlarda var ama bu zeki insanların varlıgından kendini zeki sananların haberi yok

burda site üyeleri araç koyuyor ilan bölümünw vasıta başlığında
bakanların ilk tepkisi 'alanada satanada hayırlı olsun' araç mükemmel görünüyo,nerden anladın dostum alttarafı resmini gördün
son günlerde yaşanan bi olay var sitenin efsane aracı 'bir operasyon var' ilanlı meşhur unimog.klasik; süper araç, alana satana hayırlı olsun yazışmaları.alıcı aracı alıyor anlatıldığı kadarıyla.satıcı motorda küçük onarım ihtiyacı var kondisyonu iyi diyor.araç muğlaya gidiyor.alıcı memnun efsane yi satın almış.muğlada araç bakıma giriyor sonuç UNİMORT.aracın motor bitik.alana satana hayırlı olsuncular bizin filancanın arabası şu kadar yükseltme var bu kadar genişletme ama motor bitikti ben biliyodum yazıyo alıcının şikayet için açtığı başlığın altına.ben araç sahibi değilim.buradakiler kadar araçlar konusunda bilgili değilim.bi iki camia insanını tanıma şansım oldu.bi kaç serviste bi miktar vaktim geçti.izinleri olmadan burda ismini veremiyeceğim bi kaç üyeninde anlattıkları ve şahit olduğum bi ikli olay var.adamın servise bıraktığı aracın motorunu hafta sonu indirip yarıştırdığı araçta kullanan,serviste uzun süre kalan aracın manuel poyra kilitlerini söküp yakın arkadaşının aracına takan,aynı şekilde araç sahibinin taktırdığı diferansiyel kilidini söküp kendi aracına takan,sattığı aracın motor ve şasi numarası muayenede denk olmayınca arandığında size söylemeyi unuttum motor atmıştık biz o araca diyen,bu insanlar konuşsa bazı servislere selamı kesersiniz yada bazı satıcının ilanına bakmazsınız bile.ama nedense bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavrı var camiada.84 model araç herkes biliyor. en az iki motor değişimini çok kişi biliyor adam 55 binde diye malum siteye koymuş.böyle bi ton olay.ve ağzı yanan offroad meraklısı insanlar.ilk hevesle başına bela alanlar.dürüstlük normal bi davranış değilde erdem olarak kabul edildiği sürece bu aldatmacalar devam edecek.

Bravo.

Insanlar ucuz yoldan tamire, cikma parcaya ve bunun gibi distan iyi gozuken ici olu arabalara ne yazikki kaniyor.

Ne yazikki bu araclar satiliyor ama ben aracimi showroom duruma getiriyorum insanlar yanasmiyor. Cok garip bir alim-satim piyasasi var su anda. Anlamiyorum.

tyt.fan' Alıntı:
burda site üyeleri araç koyuyor ilan bölümünw vasıta başlığında
bakanların ilk tepkisi 'alanada satanada hayırlı olsun' araç mükemmel görünüyo,nerden anladın dostum alttarafı resmini gördün
son günlerde yaşanan bi olay var sitenin efsane aracı 'bir operasyon var' ilanlı meşhur unimog.klasik; süper araç, alana satana hayırlı olsun yazışmaları.alıcı aracı alıyor anlatıldığı kadarıyla.satıcı motorda küçük onarım ihtiyacı var kondisyonu iyi diyor.araç muğlaya gidiyor.alıcı memnun efsane yi satın almış.muğlada araç bakıma giriyor sonuç UNİMORT.aracın motor bitik.alana satana hayırlı olsuncular bizin filancanın arabası şu kadar yükseltme var bu kadar genişletme ama motor bitikti ben biliyodum yazıyo alıcının şikayet için açtığı başlığın altına.ben araç sahibi değilim.buradakiler kadar araçlar konusunda bilgili değilim.bi iki camia insanını tanıma şansım oldu.bi kaç serviste bi miktar vaktim geçti.izinleri olmadan burda ismini veremiyeceğim bi kaç üyeninde anlattıkları ve şahit olduğum bi ikli olay var.adamın servise bıraktığı aracın motorunu hafta sonu indirip yarıştırdığı araçta kullanan,serviste uzun süre kalan aracın manuel poyra kilitlerini söküp yakın arkadaşının aracına takan,aynı şekilde araç sahibinin taktırdığı diferansiyel kilidini söküp kendi aracına takan,sattığı aracın motor ve şasi numarası muayenede denk olmayınca arandığında size söylemeyi unuttum motor atmıştık biz o araca diyen,bu insanlar konuşsa bazı servislere selamı kesersiniz yada bazı satıcının ilanına bakmazsınız bile.ama nedense bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavrı var camiada.84 model araç herkes biliyor. en az iki motor değişimini çok kişi biliyor adam 55 binde diye malum siteye koymuş.böyle bi ton olay.ve ağzı yanan offroad meraklısı insanlar.ilk hevesle başına bela alanlar.dürüstlük normal bi davranış değilde erdem olarak kabul edildiği sürece bu aldatmacalar devam edecek.

Tempus' Alıntı:
Ben hep araçlarımın iyi ve kötü herşeyini paylaştım paylaşırımda. Bu aracıda zaten adam gibi yapmadan kimseye satmam . Ben teşekkür ederim :smiley:

İşte bu.....
Özetledin Kürşad kardeşim.
Bu şekilde düşünenler , bu halkayı genişletirse toplumumuz;iyiye,güzele,dürüstlüğe doğru hızla ilerleyeceğiz birlikte.

gonencmete' Alıntı:
Bravo.

Insanlar ucuz yoldan tamire, cikma parcaya ve bunun gibi distan iyi gozuken ici olu arabalara ne yazikki kaniyor.

Ne yazikki bu araclar satiliyor ama ben aracimi showroom duruma getiriyorum insanlar yanasmiyor. Cok garip bir alim-satim piyasasi var su anda. Anlamiyorum.

Selamlar,

Foruma epey zamandır üye olmak ve sıkı olarak takip etmeme rağmen bugüne kadar paylaşımım yok. Artık bir araç alma zamanımın geldiğini düşünüp epey zamandır araştırıyorum. Önce defender araştırdım biraz, fakat aileme dezavantajlarını anlattığımda karşı çıktılar. Uzun yola gitmemizde gerekeceği için. Nihayet vitara 1.6 jlx 5 kapı manuel vites lpgli konusunda anlaştık. Başladık araç bakmaya. Neyse arayı geçeyim. Daha dün iki ayrı araçla ilgilendim. Bir tanesi için bir usta devreye girdi, sahibinin telefonunu zar zor verdiler. Ulaştık, sonuç, mükemmel kondisyonda manuel vites 5 kapı denilen araba otomatik, 3 kapı ve arkadan epey işlem geçirmiş bir araç çıktı. Lpg işli değilmiş ama istersek sahibi bize fatura ayarlamaya çalışırmış. Moralimiz biraz düzelince sahibinden ilanı vasıtasıyla Zonguldak'ta galeride bulunan bir araç için aradık. Motoru hararet yaptırıldığından komple yapıldı, Ankara'da suzuki servisinde diyor, kendisinde bütün bilgilerin olduğunu söylüyor ama servisin bir türlü adını vermeye yanaşmıyor. Elimizdeki başka bir aracı takas için kullanabilirmiyiz sorumuz karşısında ise takas fiyatı olarak aracımızın piyasa fiyatının tam yarısını layık görüyor. Vazgeçtim artık, sinirlerim alt üst oldu. Şubat ayına kadar ara verdim.

ya aynı olay ben grand vıtara ararken basıma geldı sahıs (ercan acar) tanıyanlar vardır ıllakı ıstanbulda ofroadcı bır eleman aracta nokta boya kaza olmadıgı aksesuarllı 25 bınde kendının 2007 de aldıgı suan 70 de oldugunu solemıstı bende tanıdıklar var bızım camıadan dıye 3000 lıra kapora yolladım arabayı almaya gıttım araba dukkanın onunde gozume yamuk gozuktu grand otoya battal ve ahmet usta goturdum aracın amortısorler komple patlak vraj demırı kırk baskı balata bıtık arka camurlukta yogun macun ızlerı bellı arac komple boyalı ve bana 2007 de 25000 km de aldım dedıg aracın 2006 da 58000de kaza kaydı cıktı aracın 3 ayrı kazası cıktı bırı harıc ıkısı baya masraflı elemanın yanına gıttım utanmadan bırde posta koymazmı ısıne gelırse benım aracım komple boyalı olabılır zaten hangı adam ınanır ofroad aracının boyasız olacagına gıbı tıg gectı oldurecekdım duzen bazı bıde utanmadan kaporanın ustune yatmaya calısıyo bendaha sonra yollarım falan bastırarak aldım paramı ben yorum yapmıyrum herkese rezıl edıyorum bole duzen bazlara dıkkat edın daha sonra gıttım 3-4 mılyar fazla verdım yalvar yakar eskıden bıldıgım modıfıyesız bos grand vıtarayı aldım kafam rahat

Şerefsiz satıcılar yüzünden ikinci el araç alamıyorum.Şu aralar 30.000 lira bütçe ile arazi aracı alma düşüncesindeyim ama satıcılara güvenemediğimden alamıyorum.Malum bu paralara da 0 arazi aracı alınmıyor.

talkie77' Alıntı:
Şerefsiz satıcılar yüzünden ikinci el araç alamıyorum.Şu aralar 30.000 lira bütçe ile arazi aracı alma düşüncesindeyim ama satıcılara güvenemediğimden alamıyorum.Malum bu paralara da 0 arazi aracı alınmıyor.
ben 30 bının bıraz ustune aksesuarsızı mal ettım kafam rahat ama hıc yoktan temız aldım aksesuarları ole yada bole alırız ;) ;) ;) ;) ;)

Aracın kimyasını bozan bilinçsiz yükseltme biraz büyükçe jant ve lastik dandik marka vinç büyükçe uyduruk sis farlarını takıp birde lastikleri sabunlayıp en haşat aracı satmaya çalışan milleti kek yerine koyan paragöz herşeyi para olmuş ortada adam suretiyle gezen birsürü hıyar var dikkat etmek lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR