burda site üyeleri araç koyuyor ilan bölümünw vasıta başlığında
bakanların ilk tepkisi 'alanada satanada hayırlı olsun' araç mükemmel görünüyo,nerden anladın dostum alttarafı resmini gördün
son günlerde yaşanan bi olay var sitenin efsane aracı 'bir operasyon var' ilanlı meşhur unimog.klasik; süper araç, alana satana hayırlı olsun yazışmaları.alıcı aracı alıyor anlatıldığı kadarıyla.satıcı motorda küçük onarım ihtiyacı var kondisyonu iyi diyor.araç muğlaya gidiyor.alıcı memnun efsane yi satın almış.muğlada araç bakıma giriyor sonuç UNİMORT.aracın motor bitik.alana satana hayırlı olsuncular bizin filancanın arabası şu kadar yükseltme var bu kadar genişletme ama motor bitikti ben biliyodum yazıyo alıcının şikayet için açtığı başlığın altına.ben araç sahibi değilim.buradakiler kadar araçlar konusunda bilgili değilim.bi iki camia insanını tanıma şansım oldu.bi kaç serviste bi miktar vaktim geçti.izinleri olmadan burda ismini veremiyeceğim bi kaç üyeninde anlattıkları ve şahit olduğum bi ikli olay var.adamın servise bıraktığı aracın motorunu hafta sonu indirip yarıştırdığı araçta kullanan,serviste uzun süre kalan aracın manuel poyra kilitlerini söküp yakın arkadaşının aracına takan,aynı şekilde araç sahibinin taktırdığı diferansiyel kilidini söküp kendi aracına takan,sattığı aracın motor ve şasi numarası muayenede denk olmayınca arandığında size söylemeyi unuttum motor atmıştık biz o araca diyen,bu insanlar konuşsa bazı servislere selamı kesersiniz yada bazı satıcının ilanına bakmazsınız bile.ama nedense bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavrı var camiada.84 model araç herkes biliyor. en az iki motor değişimini çok kişi biliyor adam 55 binde diye malum siteye koymuş.böyle bi ton olay.ve ağzı yanan offroad meraklısı insanlar.ilk hevesle başına bela alanlar.dürüstlük normal bi davranış değilde erdem olarak kabul edildiği sürece bu aldatmacalar devam edecek.