Eşya Filesi & Gazetelik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,783

dagciark28

Kamp III
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
İstanbul
Web
www.volkswagen-t3.com
Her yere takılabilen 5 vida ile tutturuluyor. Gri Renk. Tanesi 5 TL . Vida tapaları mevcuttur.

İstenilen renkte Çerceve

ih73hd.jpg

Etiketler

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik

ödeme ve gönderi işleri nasıl oalcak.
sahibinden.com da güvenli ticaretten satışa çıkartırsanız hemen 7 adet almak isterim siyah çerçeveli

Sahibinden de ilanlarım var. Akbank kullanıyorum. KKarşı taraf ödemeli Aras kargo ile ortalama 5 adeti 5 tl civarı gidiyor.
mail adresim dagciark28@gmail.com - Tel 0 533 817 96 95 . Beyaz 10 adet var. Fakat teslimatı daha gec olur. ( 2- 3 gün. ) Özellikle boyatıyorum. Siyah isterseniz stokta 60 adet kadar var. Sahibinden de Güvenli ticaret ücret kestiğinden orada satış fiyatı 6 tl . Güvenli ticarette hakkımdaki yorumlara bakabilirsiniz. Teşekkürler.
.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-deniz-araclari-esya-filesi-gazetelik-51144736/detay/

100_0212.jpg

Arka yüzünün resmini koyabilirmisiniz.(yapıştırmada olabilir mi)

dagciark28' Alıntı:
Evet birhayli var.

Hepsi standart boy değil mi? Ben 4 adet sayfanın en başındaki fotoğraftaki gibi gri renkli istiyorum. Paranızı gönderebileceğim hesap numarası detaylarını da PM atarsanız sevinirim. Adresi PM atıyorum.

huseyinyilmaz' Alıntı:
abi GET e çevirirseniz yapalım alışverişimizi

Get olatak İlan var .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-minivan-van-her-amaca-uygun-esya-filesi-gazetelik-51145124/detay/

Bu arada sorular v.s icin Lütfen Mail atın dagciark28@gmail.com

Arkın bey ürünleri çok hızlı bir şekilde tarafıma gönderdi. Fiyatına göre güzel ürünler. Ben delik açmadan çift taraflı güçlü yapışkan bantla yapıştırdım. Ağır birşeyler koymayacağım için sorun olacağını da düşünmüyorum. İmkanınız varsa elden almanızı tavsiye ederim. Çünkü kargo Kahramanmaraş'a bir ürünün 2 katından fazla tutuyor.

GezenGen' Alıntı:
Arkın bey ürünleri çok hızlı bir şekilde tarafıma gönderdi. Fiyatına göre güzel ürünler. Ben delik açmadan çift taraflı güçlü yapışkan bantla yapıştırdım. Ağır birşeyler koymayacağım için sorun olacağını da düşünmüyorum. İmkanınız varsa elden almanızı tavsiye ederim. Çünkü kargo Kahramanmaraş'a bir ürünün 2 katından fazla tutuyor.

Kargo için tekrar özür dilerim. Bir kaç gün gecikmeli olarak ptt kargo ile yollamak daha ekonomik olacak sanırım. Elden alma fırsatınız olursa 2 adet kargo yerine hediye ederim. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR