xkirpix' Alıntı:arkadaşlar ben 4. dememde off-road seven bir eş bulabildim size bol şanslar
sağ olsın senye daha iyi olur sanırım siatemli şekilde arazi tecrübesini arttırmaya çalışıyor. 2. wagoneride onun için aldım zaten. her hafta gezilerde kavga ediyorduk ben kullanacam sen kullanacaksın diye . sonra anlatırken benim arabam diye anlatılmaya başlanıyor sonra anahtarlar saklanıyor. en sonunda bende gittim bu siyah olanı kendime aldım. aslında kendime ayırmaya karar verdim diyelim yedek parça olarak alınmış araba müthiş çıktı bende kendime ayırdım halen yedek parca sanılıyor.akın61' Alıntı:yengeyi 3.beyof oyunlarında izledik gayette başarılı idi.
unutmadan 2 oyunlarda beni 5+1 yörük çadırı için yardımlarını unutmuş değiliz. teşekkür ederim.xkirpix' Alıntı:sağ olsın senye daha iyi olur sanırım siatemli şekilde arazi tecrübesini arttırmaya çalışıyor. 2. wagoneride onun için aldım zaten. her hafta gezilerde kavga ediyorduk ben kullanacam sen kullanacaksın diye . sonra anlatırken benim arabam diye anlatılmaya başlanıyor sonra anahtarlar saklanıyor. en sonunda bende gittim bu siyah olanı kendime aldım. aslında kendime ayırmaya karar verdim diyelim yedek parça olarak alınmış araba müthiş çıktı bende kendime ayırdım halen yedek parca sanılıyor.
rica ederim hiç önemli değilde hatırladığım kadarı ile çadır ayakta kalamamıştı.akın61' Alıntı:unutmadan 2 oyunlarda beni 5+1 yörük çadırı için yardımlarını unutmuş değiliz. teşekkür ederim.
xkirpix' Alıntı:rica ederim hiç önemli değilde hatırladığım kadarı ile çadır ayakta kalamamıştı.
evet yahu ne geceydi ogece kimse rüzgarda ayakta duramıyordu heheeakın61' Alıntı:çadır ayaktaydı da biz ayakta duracak halde değildik. birazda yer seçimi yanlıştı. ;D ;D ;D ;D ;D
konuyu bilmeyenler için 6 kişi 1 çadırı 4 saatte kurdu.
xkirpix' Alıntı:evet yahu ne geceydi ogece kimse rüzgarda ayakta duramıyordu hehee
dopamin' Alıntı:Bu rüzgar havada durduğu gibi durmuyor fazla estimi rahatsız ediyor insanı