Eskişehir Yakınlarında Uygun Kamp Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktaynugu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,761

oktaynugu

Yeni Üye
eskişehir den 2 günlüğüne uzaklaşıp araba ile 2-3 saatlik mesafede gidilebilincek sakin-güvenli (bayanlardan dolayı) kamp alanı tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Gölyaka köyü nde Ömer in Yerini aradım ama
Ömer'in Yeri Camping [/size]Gölyaka Köyü Orhangazi / BursaTel: 0 (224) 587 74 26
numara yanlış uyarısı veriyor sürekli.

14-15 mayıs tarihlerinde kamp için kocaeli tarafı yağmursuz duruyor bolu tarafı yağmurlu göründüğünden tercih etmedim. Ama farklı bir tavsiyesi olan var sevinirim

Etiketler
SARIALAN ORMAN KAMPIUludağ Milli Parkı/BURSATel:(+90-224) 211 12 35 211 42 86
nasıl bir yerdir??

eskişehir den 2 günlüğüne uzaklaşıp araba ile 2-3 saatlik mesafede gidilebilincek sakin-güvenli (bayanlardan dolayı) kamp alanı tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Gölyaka köyü nde Ömer in Yerini aradım ama
Ömer'in Yeri Camping
Gölyaka Köyü Orhangazi / BursaTel: 0 (224) 587 74 26
numara yanlış uyarısı veriyor sürekli.

14-15 mayıs tarihlerinde kamp için kocaeli tarafı yağmursuz duruyor bolu tarafı yağmurlu göründüğünden tercih etmedim. Ama farklı bir tavsiyesi olan var sevinirim

http://www.bolu.gov.tr/xcontent.aspx?id=yedigoller&c=02&f=09 nasıl arayıp sordum bunglow lar tamirattaymış göl kenarı çadırma kurma nasıl olur acaba

Gölün hemen kenarına olmasada yakınlarına çadır kurabilirsiniz.
Ama 2-3 saat aralığında Eskişehirden Yedigöllere ulaşamazsınız.

Merhaba ,http://www.gezenbilir.com/index.php?action=renameTopic;topic=87084;f40f6c1f2d4e=65ec06f2a5f60e88503416dd8c396f27

Sorunuzu biraz açar mısınız.?

Kamp alanı ile ben çadır aç kur kampını anlıyorum gerçekten. :smiley:

Siz içinde tesis olan bir kamping mi arıyorsunuz yoksa çadırınız ile rahatça kamp atabileceğiniz doğa da uygun bir kamp alanı mı.?

Bu sorulara yanıt yazarsanız bölge içinde ki arkadaşlarımız daha doyurucu yanıtlar verebileceklerdir.

bizim problemimiz bayan arkadaşlarında gelicek olmasından dolayı biraz daha güvenli bir yer olması hani wc-ışık vazgeçilmez oluyor, erkek erkğe gitsek dağ taş önemli değil.

bir diğer sorunda bizim uygun olduğumuz zaman aralığında bolu yağmurlu görünüyor, çadırların içinde ıslanmayı istemeyiz.

kocaeli ve yalova civarı 14-15 i için uygun gibi duruyor

Ynt: Eskişehir Yakınlarında Uygun Kamp Alanı

evet arrows clup güzel ama kamp alanı bu dönemde kapalıymış :(

Merhabalar;

Yedigölleri biz de araştırdık ama bungalowların tamiratı dışında çadıra da izin verilmediğini söylediler. Çevre düzenlemesi yapılıyormuş.

oktaynugu' Alıntı:
SARIALAN ORMAN KAMPIUludağ Milli Parkı/BURSATel:(+90-224) 211 12 35 211 42 86
nasıl bir yerdir??

sarıalan orman kampı çok güzel ama biraz serin oluyor haziran ortası temmuz ağustos ayında önerebilrim.yinede yanınızda kalın giysiler götürün bu arada orada yiyecek içeek çok pahalı bursadan emin edip gidebilirsiniz

Eskişehir çevresinde doğa güzelliği açısından en beğendiğim yer bozcaarmut göletidir. Bozüyüğü geçtikten sonra bilecik yolundan sola girerek pazaryeri ilçesi üzerinden varabilirsiniz. Eskişehirden yaklaşık 100 km uzaklıkta ve kamp alanında tuvalet ve içme suyu mevcut.

Bozcaarmut+copy.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR