Eskişehir Karakaya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,599

Etiketler

iyi günler,
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, ben Karakayalar' a İstanbul' dan gelmeyi planlıyorum ve birkaç sorum var:
Karakayalar' a Eskişehir' den (tren istasyonundan) toplu ulaşım araçlarıyla nasıl gidebilirim? Otobüs varmı? Varsa nerden kalkıyor (istasyondan tarif ederseniz sevinirim)? ilk gidiş ve son dönüş otobüsü saat kaçta?
saygılar

evrencifci' Alıntı:
iyi günler,
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, ben Karakayalar' a İstanbul' dan gelmeyi planlıyorum ve birkaç sorum var:
Karakayalar' a Eskişehir' den (tren istasyonundan) toplu ulaşım araçlarıyla nasıl gidebilirim? Otobüs varmı? Varsa nerden kalkıyor (istasyondan tarif ederseniz sevinirim)? ilk gidiş ve son dönüş otobüsü saat kaçta?
saygılar
Merhabalar ,

Tren istasyonunda karakayaya ulaşım için ,garın cıkıs kapısından sola dönüyorsunuz yaklasık 200 ılerledıkten sonra karsınıza cıkan caddeden sağa donuyorsunuz 300 metre sonra tranvay duragı var . otogar yazan tarnvaya bınıp son durakta ınıyoruz. sehırlr arası otobbus termınalının hemen yanında ılceler termınalı var ılceleer termınalınden sivrihisar otobüslerine biniyorsunuz ,karakaya köy ayrımında iniyorsunuz.bu yolculugunuzda yaklasık 1 saat sürüyor. sonra karakaya köyü tabelasında ıcerı dogru yurumeye baslıyorsunuz asvalt yol kamp alanına kadar 30 dk falan sürüyor.

ilceler terminalinden sabahları ılk otobüs sabah 10 :00 da var dıger saatlerı malesef bılmıyorum
dıger ulasım bılgılerıne
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5226.msg32001#new

ulasabılırsınız

Ynt: Eskişehir Karakaya

arkadaşlar selam,

acaba karakaya rotalarının görsel topoları varmı herhangibiyerde, ulaşabileceğim?
yani rotaların cizimleri veya fotografları, gidince tanıyabilmek için???

Aşağıdaki adresler size yardımcı olacaktır ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7627

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11103

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5226

Merhabalar. Bu yıl düzenlenmiş olan 3. ANADOSK Kaya Tırmanışı Şenlikleri'ne sitenizde yer alan bilgilerden yola çıkarak 2 gün erken gittim. Henüz elimde bir guide olmadığı için sitedeki bilgilerle yolumu bulmaya çalışırken ANADOSK organizasyon komitesinden bir arkadaş 2 gün erken olmasına ve şenliklerin henüz başlamamış olmasına rağmen bana bir guide hediye ederek hayatımı kurtardı. Birazcık bölge ile ilgili izlenimlerimi sunmak istiyorum. Bölge hem spor hem de geleneksel tırmanışa çok elverişli sektörlerden oluşan, doğal yapısı ile insanı gerçekten etkileyen bir tırmanış bahçesi. Özellikle Koridor Sektör'de yer alan rotalar ''kısa ama sert'' diye tabir edilebilecek şekilde tırmanıcıya gerçekten çok keyif verebiliyor. rota uzunlukları sektörlere göre değişebildiği için yanınıza yedek malzeme almanızı tavsiye ederim. Bir de bazı rotalarda belirtilen bolt sayılarında değişiklik ile karşılaşmak mümkün. Kopan bolt kulakları ve sonradan eklenmiş ara boltlar ile karşılaşmal mümkün. Bu rotaların listesini eğer guide'ımı bulabilirsem burada yazmaya çalışacağım. Gerekli düzenlemeler için ANADOSK ekibine listeleyerek bildirimde bulunduğumuz için sanıyorum ki yakın bir zamanda rotaların onarımları ve bolt değişimleri yapılacaktır. Herkese mutlu ve güvenli tırmanışlar dilerim.
Saygılarımla, Lucian Doğa PAKNADEL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR