Selam arkadaşlar bizlerde afyon sandıklıda arkadaşlar arasında böyle bir organizasyona başlatık resimleriniz harika ve geziniz mükemmel oldu yolunuz düşerse bekelriz sandıklıya nisan 18 inde pazar günü buyrun gelin hep beraber tanışalım etkinliklerimizi ic anadolu bölgesine yayalım iyi akşamlar hepinize bende bursada oturuyorum yolum hep bozüyükden gecer ama iş icabı burdayım afyondaendüstri' Alıntı:bizleri ziyaretleriyle onurlandıran eskişehir ekibine teşekkürler .zaman darlığı ve programın aceleye gelmesiyle katılım az oldu. olsun dağlar hep orada bizleri bekliyor.tam zirve yapamadık (1952 mt) gezdiğimiz yerlerin rakımları tahmini 1600 mt civarında.eskişehirli arkadaşlarımızı tekrar etkinlik için bekliyoruz.gökhan bey fotolar bu kadar az mı? dere geçişi pek belli olmuyor ama land ın farları orada kırıldı sanırım
resim karesi cok güzelkaptan_11' Alıntı:ve dönüş yolu son kare
bne demek bekleriz sizinde etkinliğiniz olursa burdan arkadaşlarlan hep beraber geliriz değişiklik olur birazsutozu' Alıntı:Hakan bey inşallah diyelim o tarihde fırsatını bulursak gelmek isteriz.Sizinde yolunuz düşerse Eskişehir'e memnuniyetle bekleriz.
Taner bey ilginize teşekkürler,bikaç video var becerebilirsem onlarıda atacağım en kısa sürede..sayokan' Alıntı:görseller çok güzel emeğinize sağlık
devamı vardır heralde ;D
bana uyar.müsait zamana denk gelirse mutlaka katılırım.çokta güzel olur.sutozu' Alıntı:Hakan bey Afyon,Bozüyük-Bilecik grubları için Eskişehir de ortak bir buluşma düzenleyebiliriz.Forumda önceden açacağımız konuyla daha fazla kişinin haberdar olmasını sağlayabiliriz.
çok teşekkürler.inşallah tanışma fırsatınıda yakalarız.hakan6135' Alıntı:resim karesi cok güzel
videoları çok merakediyorum.inşallah atabilirsin.sutozu' Alıntı:Taner bey ilginize teşekkürler,bikaç video var becerebilirsem onlarıda atacağım en kısa sürede..