Eskişehir Bozüyük Buluşması (Atatürk Köşkü) (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,774
Ynt: Eskişehir Bozüyük Buluşması (Atatürk Köşkü) (21 Mart 2010)

tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.

Etiketler

Abdullah bey ellerinize sağlık güzel fotoğraflar umarım ikinci buluşma daha eğlenceli ve çamurlu olur :smiley:

hadi yeni bi organizasyon yapın :smiley: :smiley: :smiley: önümüz hafta karlar biraz daha azalır zirve yapabiliriz belki...

endüstri' Alıntı:
bizleri ziyaretleriyle onurlandıran eskişehir ekibine teşekkürler .zaman darlığı ve programın aceleye gelmesiyle katılım az oldu. olsun dağlar hep orada bizleri bekliyor.tam zirve yapamadık (1952 mt) gezdiğimiz yerlerin rakımları tahmini 1600 mt civarında.eskişehirli arkadaşlarımızı tekrar etkinlik için bekliyoruz.gökhan bey fotolar bu kadar az mı? :smiley: dere geçişi pek belli olmuyor ama land ın farları orada kırıldı sanırım :(
Selam arkadaşlar bizlerde afyon sandıklıda arkadaşlar arasında böyle bir organizasyona başlatık resimleriniz harika ve geziniz mükemmel oldu yolunuz düşerse bekelriz sandıklıya nisan 18 inde pazar günü buyrun gelin hep beraber tanışalım etkinliklerimizi ic anadolu bölgesine yayalım iyi akşamlar hepinize bende bursada oturuyorum yolum hep bozüyükden gecer ama iş icabı burdayım afyonda

Hakan bey inşallah diyelim o tarihde fırsatını bulursak gelmek isteriz.Sizinde yolunuz düşerse Eskişehir'e memnuniyetle bekleriz.

görseller çok güzel emeğinize sağlık
devamı vardır heralde ;D

ah ah bende hafta sonu kös kös oturdum abdullah bey yazdım kenara hani haberdar edecektin :smiley: neyse bir dahaki etkinliğe gelirim bende hacı muratımla :smiley:

sutozu' Alıntı:
Hakan bey inşallah diyelim o tarihde fırsatını bulursak gelmek isteriz.Sizinde yolunuz düşerse Eskişehir'e memnuniyetle bekleriz.
bne demek bekleriz sizinde etkinliğiniz olursa burdan arkadaşlarlan hep beraber geliriz değişiklik olur biraz

Hakan bey Afyon,Bozüyük-Bilecik grubları için Eskişehir de ortak bir buluşma düzenleyebiliriz.Forumda önceden açacağımız konuyla daha fazla kişinin haberdar olmasını sağlayabiliriz.

sayokan' Alıntı:
görseller çok güzel emeğinize sağlık
devamı vardır heralde ;D
Taner bey ilginize teşekkürler,bikaç video var becerebilirsem onlarıda atacağım en kısa sürede..

sutozu' Alıntı:
Hakan bey Afyon,Bozüyük-Bilecik grubları için Eskişehir de ortak bir buluşma düzenleyebiliriz.Forumda önceden açacağımız konuyla daha fazla kişinin haberdar olmasını sağlayabiliriz.
bana uyar.müsait zamana denk gelirse mutlaka katılırım.çokta güzel olur.

sutozu' Alıntı:
Taner bey ilginize teşekkürler,bikaç video var becerebilirsem onlarıda atacağım en kısa sürede..
videoları çok merakediyorum.inşallah atabilirsin.

abi üzerinde baya bi çalıştım fakat video görünt ü kalitesi uıploaddan sonra çok bozuluyor ve hiç belli olmuyor o yuzden yüklemek pek anlamlı olmayacak :( grüntüler çok eglenceliydi ama malesef paylaşamıyacağız. anı yaşadığımızla kaldı :(

harika fotoğraflar paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR